Νέα πρωτιά για τον Γιάννη Νοταρά στα Άσπρα Σπίτια – 5ος μεταξύ 16 Συλλόγων ο Απόλλων Σμύρνης

 



Νέα πρωτιά για τον Γιάννη Νοταρά 

στα Άσπρα Σπίτια 

– 5ος μεταξύ 16 Συλλόγων ο Απόλλων Σμύρνης

 

Συνεχίζοντας στους ίδιους ρυθμούς από τον εξαιρετικό πρόσφατο αγώνα του στην Ερέτρια ο Γιάννης Νοταράς έφερε μία ακόμη πρωτιά στον Απόλλωνα Σμύρνης, αυτή τη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοικτής θάλασσας Masters, που έγινε στα Άσπρα Σπίτια.

Ο 73χρονος κολυμβητής της «ελαφράς ταξιαρχίας» στον κολυμβητικό αγώνα 1.250 μ., που έγινε το περασμένο Σάββατο 11/9, τερμάτισε σε χρόνο 26:10, κατακτώντας την 1η θέση στην ηλικιακή κατηγορία 65-74 ετών! Ο Γιάννης Νοταράς κολύμπησε στον ίδιο ρυθμό με την Ερέτρια την προηγούμενη εβδομάδα, καλύπτοντας κάθε 100 μ. σε χρόνο 2.07.

«Κολύμπησα συντηρητικά και θα μπορούσα να έχω καλύτερο ρυθμό» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ερασιτέχνη apollongs ο βετεράνος κολυμβητής της «ελαφράς ταξιαρχίας», ο οποίος ήρθε δεύτερος (!) στην ηλικιακή κατηγορία 55-64 ετών και μάλιστα με διαφορά μόλις ενός σώματος από τον πρώτο.

Ηεπίδοση του Γιάννη Νοταρά έφερε τον Απόλλωνα Σμύρνης ισόβαθμο με άλλους τρεις Συλλόγους στην 5η θέση της άτυπης κατάταξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος (μεταξύ 16 Συλλόγων).


Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728