ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 82-73 | Κύπελλο ΕΣΚΑ 1η Αγωνιστική | Α' ΦΑΣΗ

 



ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 82-73 | Κύπελλο ΕΣΚΑ

1η Αγωνιστική | Α' ΦΑΣΗ

Με ιδανικό τρόπο και με μία άκρως ελπιδοφόρα εμφάνιση ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Απόλλων Σμύρνης, αφού επικράτησε του γειτονικού Σπόρτιγκ με 82-73 για το Κύπελλο ΕΣΚΑ και προκρίθηκε πανηγυρικά στην 2η Αγωνιστική της Α' Φάσης του Θεσμού.

Σαν να συνέχισαν από εκεί που είχαν σταματήσει πέρσι, όταν το lockdown ανέκοψε την αήττητη πορεία τους στο Πρωτάθλημα, οι παίκτες μας έδειξαν με το «καλημέρα» στη σεζόν ανεξάντλητα αποθέματα ενέργειας από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και παρότι η άκρως νεανική ομάδα μας είναι ακόμη ανέτοιμη, καθώς βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας, μας έδωσε ένα μικρό, αλλά ικανοποιητικό δείγμα για το τι να περιμένουμε φέτος!

Ο Απόλλων είχε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, αφού έπειτα από ένα αμφίρροπο πρώτο δεκάλεπτο, κατάφερε να διατηρεί συνεχώς το υπέρ του προβάδισμα απέναντι στον έμπειρο Σπόρτιγκ. Στην τρίτη περίοδο, μάλιστα, η διαφορά έφτασε σε διψήφια επίπεδα, ενώ οι παίκτες μας -παρά το νεαρό της ηλικίας τους- αντέδρασαν σωστά και βρήκαν τις απαντήσεις (σε άμυνα και επίθεση) ακόμη και στην αντεπίθεση της ομάδας των Πατησίων στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, όταν η διαφορά μειώθηκε μέχρι και στους 4 πόντους, πανηγυρίζοντας εν τέλει τη νίκη-πρόκριση με 82-73.

Επόμενος αντίπαλος για τον Απόλλωνα ο ΟΚΑ Μεσογείων, τον οποίο θα φιλοξενήσουμε στο κλειστό της Ριζούπολης, για την 2η Αγωνιστική της Α' Φάσης του Κυπέλλου ΕΣΚΑ.

Δεκάλεπτα: 18-18, 41-35, 62-50, 82-73

Διαιτητές: Ορφανός, Ναστούλης

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης (Χατζής): Παπαποστόλου, Σάλλο, Δαουτάκος 16 (1), Κουντούρης 4, Γιαννόπουλος 10, Παπαπαναγιώτου 4, Καλουδάς 14 (4), Στυλιανός 6, Σπάχια 3, Συντάκας 4, Κουραχάνης 3, Τακίδης 18.

Σπόρτιγκ (Ψυχογιόπουλος): Κυριαζόπουλος 2, Βαν Ντερ Βάουερ 12, Τσέλιος 28 (6), Αναούνης, Καραντζάς, Φωτίου 19 (5), Καραμπάτος 6, Παπάνογλου 4, Βουλγαράκης 5 (1), Κόζιρεβ.


Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728