Συγχαρητήρια από την Ακαδημία ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Απόλλωνα Σμύρνης στην Κωνσταντίνα Τσούκα

 

Συγχαρητήρια από την Ακαδημία ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Απόλλωνα Σμύρνης στην Κωνσταντίνα Τσούκα


Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Γ.Σ. "Απόλλων Σμύρνης" συγχαίρει την πρώην αθλήτρια μας Κωνσταντίνα Τσούκα για την μεγάλη της επιτυχία στο χώρο του ποδοσφαίρου. Της ευχόμαστε υγεία καλή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες.
Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΣΟΥΚΑ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ

Με την μεταγραφή της 16χρονης Κωνσταντίνας, συμπληρώθηκε το μεταγραφικό καρέ που έκανε αίσθηση και δυναμώνει σημαντικά την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ. Το "παζλ" του ρόστερ, συμπληρώνεται με επιλεκτικές προσθήκες, ώστε το τελικό σχήμα της ομάδας, να διαμορφωθεί σ' ένα δυναμικό και ισχυρό σύνολο.
Η Κωνσταντίνα, έχει ήδη δείξει τις ποδοσφαιρικές της ικανότητες και με δουλειά θεωρείται δεδομένο πως θα έχει έντονη παρουσία στα δρώμενα του ποδοσφαίρου γυναικών.
Αυθόρμητα μας δήλωσε:
<< Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Τσούκα και είμαι 16 ετών (γεννημένη το 2005). Είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι σαν παίκτρια στην Ολυμπιάδα Υμηττού.
Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο 8 ετών, στην ακαδημία του Απόλλωνα Σμύρνης και ήμουν ένα από τα πρώτα κορίτσια (αν όχι το πρώτο) που έπαιξα εκεί ποδόσφαιρο. Ο ιστορικός αυτός σύλλογος με δίδαξε πολλά καθώς και η συνύπαρξή μου με αγόρια στις προπονήσεις και τους αγώνες.
Στην ηλικία των 12 ετών, όταν πια δεν επιτρέπονται οι μεικτές ομάδες αγοριών και κοριτσιών μετεγγράφηκα στον Α.Ο. Βριλησσίων, γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας. Εκεί εξελίχθηκα σε βασική παίκτρια στην γυναικεία ομάδα. Με σκληρή δουλειά, μαζί με τις συμπαίκτριές μου καταφέραμε να φτάσουμε στην κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Κύπελο Κορασίδων το 2018.
Την χρόνια του 2020 ήμουν παίκτρια της νεοσύστατης γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πεντέλης όπου λόγω πανδημίας και lockdown δεν καταφέραμε να έχουμε αγωνιστική περίοδο. Το 2021 έγινα παίκτρια του Οδυσσέα Γλυφάδας, ομάδα Α' εθνικής κατηγορίας και αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στον πρόεδρο της ομάδας κύριο Παπακωστα όπου και τον ευχαριστώ γιατί με βοήθησε ώστε να είμαι αγωνιστικά ενεργή αλλά και να αποκομίσω πολύ χρήσιμες εμπειρίες απο την απαιτητική αυτή κατηγορία γυναικείου ποδοσφαίρου.
Ευχαριστώ όλα αυτά τα αθλητικά σωματεία για τις όμορφες στιγμές των προηγούμενων χρόνων.
Τέλη Αυγούστου του 2021 δέχθηκα κάλεσμα από την Εθνική ομάδα Κορασίδων Ελλάδας.
Δε θα είχα την πρόοδο αυτή και δεν θα είχα καταφέρει τόσα, αν δεν είχα την αμέριστη βοήθεια των προπονητών μου, κ.κ. Γιάννη Παπαγιάννη και Θοδωρή Αντωνόπουλου, στον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς και του κ. Βαγγέλη Καραμουλά στον ΑΟ Βριλησσίων.
Αγωνίζομαι στην θέση του κέντρου.
Αγαπώ πολύ το γυναικείο ποδόσφαιρο και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μας >>.
Από την πλευρά μας, ευχαριστούμε κι εμείς τον ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ για την παραχώρηση του δελτίου, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή σου στην ομάδα μας !!!
Κωνσταντίνα, σε καλωσορίζουμε στην Αθλητική Οικογένεια της Ολυμπιάδας και σου ευχόμαστε ολόψυχα, να πραγματοποιηθούν όλα τα ποδοσφαιρικά σου όνειρα και οι στόχοι που έχεις θέσει στη ζωή σου !!!
Καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες !!!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728