Ξεκίνημα με το «δεξί» παρουσία του κόσμου του για τον Απόλλωνα Σμύρνης



Ξεκίνημα με το «δεξί» παρουσία του κόσμου του για τον Απόλλωνα Σμύρνης

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών για τη σεζόν 2021-2022 ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, επικρατώντας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος με 17-12 του ΑΝΟ Γλυφάδας στο κολυμβητήριο στο Γουδή παρουσία των φιλάθλων της ομάδας, που τόσο είχαν λείψει από τις εξέδρες.

Αποδίδοντας κατά διαστήματα ωραίο πόλο η… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» άρχισε με το… δεξί και τις εγχώριες υποχρεώσεις της και, πλέον, θα εστιάσει στην προετοιμασία για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League που θα διεξαχθεί από τις 8 έως και τις 10 Οκτωβρίου στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Σήμερα η Γλυφάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη (βραβεύτηκε μαζί με τον παίκτη του στον ΑΝΟΓ, Στάθη Παπαγεωργίου για την πολύτιμη προσφορά τους τα προηγούμενα χρόνια στον Απόλλωνα) προηγήθηκε με 2-0 νωρίς στο ματς, αλλά με πέντε αναπάντητα γκολ η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη πήρε προβάδισμα με 5-2 στο τέλος της 1ης περιόδου. Τα επόμενα δύο οκτάλεπτα ήταν ισορροπημένα, με τον Απόλλωνα να διατηρεί το προβάδισμα των τριών γκολ, το οποίο και διεύρυνε στην 4η περίοδο για να φτάσει στο τελικό 17-12.

Πρώτοι σκόρερ για την «ελαφρά ταξιαρχία», για την οποία κάτω από τα δοκάρια αγωνίστηκε σε όλο το ματς ο Βασίλης Καβουσανός, ήταν οι Μανώλης Σολανάκης και Ιβάν Γκουσάροφ, που σημείωσαν από τέσσερα γκολ έκαστος.

Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στην αναμέτρηση, ενώ οι Basso Rango (όπως έχουμε αναφέρει σε άλλη ανάρτηση) βράβευσαν πριν την έναρξή της και εκείνοι τους Γιάννη Κατρουζανάκη και Στάθη Παπαγεωργίου.

Απόλλων Σμύρνης – ΑΝΟ Γλυφάδας 17-12 (5-2, 3-3, 4-4, 5-3)

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Γαρδίκας 1, Μόκκας, Γωνιωτάκης 3, Κίτσος, Γκουσάροφ 4, Χονδροκούκης 1, Βίσκοβιτς 2, Γούνας 2, Τσολακούδης, Σολανάκης 4, Καβουσανός, Τουρκομένης, Κότσκαρ

ΑΝΟ Γλυφάδας (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης, Τζελάτης, Μαυρωτάς, Πούρος, Χατζηκυριακάκης 3, Δουρίδας, Γιαννόπουλος, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου, Φωτόπουλος 1, Μπρίκιτς 2, Μιγιούσκοβιτς 6, Ηλιόπουλος, Μπελέσης, Γαλάνης

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728