Νικηφόρο πέρασμα από την Ηλιούπολη

 



Νικηφόρο πέρασμα από την Ηλιούπολη

Την 3η του νίκη σε σύνολο τεσσάρων αγώνων στον Α’ Όμιλο της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών πανηγυρίζει από το απόγευμα του Σαββάτου (23/10) ο Απόλλων Σμύρνης, που επικράτησε της γηπεδούχου ΑΕΚ με 9-6 στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Η αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» με άμυνα… μπετόν υποχρέωσε τους «κιτρινόμαυρους» στην πρώτη τους εφετινή ήττα, σ’ ένα ματς με πολύ δυνατές μονομαχίες» και διαιτησία που εκνεύρισε τους «κυανόλευκους».

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη κατάφερε με ασφυκτικό πρέσινγκ κι έχοντας και τον Στέφανο Γαλανόπουλο σε εξαιρετική ημέρα να περιορίσει την ΑΕΚ παίρνοντας προβάδισμα και με 9-5 λίγο πριν τη λήξη. Η ποιότητα των παικτών του Νίκου Δεληγιάννη «μίλησε» σε κρίσιμα σημεία του αγώνα με τον Απόλλωνα να επιστρέφει από το εις βάρος του 4-3 στα 4:50 για την 3η περίοδο, γυρίζοντας το ματς στη συνέχεια προηγούμενος με 6-4 και μη χάνοντας την πρωτοπορία στο σκορ μέχρι το τέλος.

Λίγο πριν την εκπνοή αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα από τον πάγκο της ΑΕΚ ο Κωνσταντίνος Δάνδολος και μετά τη λήξη ο προπονητής της Δημήτρης Μάζης.

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης 6-9 (2-1, 0-2, 2-2, 2-4)

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Παπούκας 1, Κριγιέστορατς 2, Βούκσεβιτς, Δίπλαρος 1, Τσιστράκης, Τσαταλιός 1, Παπάκος, Μαυρωτάς Αρ., Ηλιόπουλος, Μανιουδάκης, Κατσινούλας, Σταμέλος

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Γαρδίκας, Μόκκας 1, Γωνιωτάκης, Κίτσος, Γκουσάροφ, Χονδροκούκης 1, Βίσκοβιτς 1, Γούνας 2, Τσολακούδης 1, Σολανάκης 2, Καβουσανός, Τουρκομένης, Κότσκαρ

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728