Ήττα από τον Ολυμπιακό στο Παπαστράτειο

 


Ήττα από τον Ολυμπιακό στο Παπαστράτειο

Την ήττα με 16-7 από τον Ολυμπιακό στο Παπαστράτειο γνώρισε ο Απόλλων Σμύρνης σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Οι «κυανόλευκοι» παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί για σχεδόν ένα ημίχρονο επιστρέφοντας από το εις βάρος τους 4-1 στην 1η περίοδο (4-3 στο τέλος της), αλλά και μειώνοντας στα δύο γκολ (7-5) στα 2:59 για το πρώτο μέρος. Ωστόσο εν συνεχεία δεν μπόρεσαν να ανακόψουν το ρυθμό των ιδιαίτερα ενισχυμένων φέτος «ερυθρολεύκων», που είχαν ως πρώτους τους σκόρερ τον Σέρβο αστέρα Φίλιπ Φιλίποβιτς με 6 γκολ και τον αρχηγό της Εθνικής Ανδρών Γιάννη Φουντούλη με 4.

Ο Απόλλων Σμύρνης στρέφει άμεσα το ενδιαφέρον του στην εντός έδρας αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου (16/10, 16:00) με τον Άρη στο κολυμβητήριο στο Γουδή, έχοντας ως στόχο τη νίκη.    

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 16-7 (4-3, 5-2, 3-0, 4-2)

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 4, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Χρυσοσπάθης, Φιλίποβιτς 6, Σύρμας, Γκίλλας 1.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Γαρδίκας, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Κίτσος, Γκουσάροφ 1, Χονδροκούκης, Βίσκοβιτς 2, Γούνας 2, Τσολακούδης, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Τουρκομένης, Κότσκαρ

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728