ΑΟ ΚΑΡΕΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 2-3 ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 



ΑΟ ΚΑΡΕΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 2-3 ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Σε μία μάχη που κράτησε δυόμισυ ώρες η ομάδα των Γυναικών του Απόλλωνα πήρε τη νίκη στο ται μπρέικ απέναντι στη γηπεδούχο ομάδα του ΑΟ ΚΑΡΕΑ.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 25-21 στην αρχή του αγώνα με τις μπλε να ξεκινούν μουδιασμένα με λάθη. Η απουσία της Κλαούντιας Κονοπάτσκα αποδείχθηκε σημαντική στον τρόπο οργάνωσης της ομάδας του Ανδρέα Γερονίκου.
Η συνέχεια δόθηκε στο 2ο σετ με τον Απόλλωνα να αντιδρά καλύτερα και να πετυχαίνει την ισοφάριση με 25-23. Στο 3ο σετ η μάχη κορυφώθηκε αλλά οι γηπεδούχοι στάθηκαν πιο τυχεροί και προηγήθηκαν 2-1 με σκορ 27-25. Σειρά του Απόλλωνα να αντιδράσει και να ισοφαρίσει το παιχνίδι 2-2 με σκορ 25-20 οδηγώντας το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.
Στο γρήγορο σετ ο Απόλλωνας είχε καλύτερες αντιδράσεις και την διαγώνια του Τόνια Σπυριδάκη αποφασισμένη να κάνει τη διαφορά. Το παιχνίδι τελείωσε γρήγορα με 15-12 με τις μπλε να κερδίζουν τις εντυπώσεις και τους 2 βαθμούς της νίκης.
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ: (Α.Γερονίκος) Βλαβιανού, Μπλέκα, Χριστολιάκου, Πισσάρη, Σπυριδάκη, Περγαντή, Μήτση (λ), Ντέτσικα (λ), Οικονόμου, Πλουμιστού, Σδραβοπούλου, Παπαδοπούλου, Πλακιά.

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728