Εντυπωσιακός ο Απόλλων Σμύρνης, πρόσφερε θέαμα και πέρασε νικηφόρα από τη Γλυφάδα!



Εντυπωσιακός ο Απόλλων Σμύρνης, πρόσφερε θέαμα και πέρασε νικηφόρα από τη Γλυφάδα!

Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης συνέχισε το νικηφόρο σερί του επικρατώντας με 17-7 του ΑΝΟΓ στη Γλυφάδα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών. Έφτασε έτσι τις 7 νίκες σύνολο 8 αγώνων στο πρωτάθλημα και στις έξι συνεχόμενες!

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη ήταν εξαιρετική τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, όπου και προσέφερε κάποιες μαγικές συνεργασίες και στιγμές στο ματς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το σκορ στο ημίχρονο ήταν στο 11-2 υπέρ του Απόλλωνα και στο 14-3 στο φινάλε της 3ης περιόδου, με τον τεχνικό της «ελαφράς ταξιαρχίας» να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στην 14μελη αποστολή.

Ο Απόλλων Σμύρνης είχε 8 διαφορετικούς σκόρερ με πρώτο τον αρχηγό Αλέξανδρο Γούνα με 5 και δεύτερο τον Ιβάν Γκουσάροφ με 4, παίζοντας σήμερα (όπως σε όλα τα ματς) ομαδικό και πολύ όμορφο πόλο.

Δεν αγωνίστηκε στο σημερινό παιχνίδι ο τραυματίας Αλαμάνος, ενώ στη διάρκειά του αποβλήθηκε με τρεις ποινές λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Τσολακούδης και στα μέσα της 3ης περιόδου ο Σολανάκης. Την επόμενη εβδομάδα υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα, το οποίο και επαναρχίζει το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου με την ομάδα μας να υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

 ΑΝΟ Γλυφάδας – Απόλλων Σμύρνης 7-17 (1-4, 1-7, 1-3, 4-3)

ΑΝΟ Γλυφάδας (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης, Τζελάτης, Μαυρωτάς, Δήμου, Χατζηκυριακάκης, Δουρίδας, Γιαννόπουλος 1, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου 1, Φωτόπουλος, Μπρίκιτς, Μιγιούσκοβιτς 3, Ηλιόπουλος, Μπελέσης 1, Πούρος 1

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Κότσκαρ, Γαρδίκας 2, Μόκκας, Γωνιωτάκης 1, Κίτσος 1, Γκουσάροφ 4, Χονδροκούκης 1, Βίσκοβιτς 2, Γούνας 5, Τσολακούδης, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Τουρκομένης

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728