Δικαίωση για Γκουσάροφ με κλήση στην Εθνική Ανδρών της Ρωσίας!





Δικαίωση για Γκουσάροφ με κλήση στην Εθνική Ανδρών της Ρωσίας!

Όταν το καλοκαίρι έπαιρνε μεταγραφή στον Απόλλωνα Σμύρνης μετά από μια επιτυχημένη τριετία στη Σερβία με το σκουφάκι των Ραντνίσκι, Ερυθρού Αστέρα και Βοϊβοντίνα έθετε ως επιπλέον στόχο την κλήση του στην Εθνική Ρωσίας μέσω των εμφανίσεών του με την… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία». Και η δικαίωση για τον Ιβάν Γκουσάροφ (περί ου ο λόγος), αλλά και για τον Απόλλωνα, ήρθε πολύ γρήγορα.

Ο 24χρονος περιφερειακός των «κυανόλευκων»… εξαργύρωσε τόσο τη δική του εξαιρετική ευρωπαϊκή παρουσία όσο, βεβαίως, και της ομάδας στους δύο προκριματικούς γύρους του LEN Champions League με την κλήση του στην Εθνική Ανδρών της Ρωσίας για πρώτη φορά ξανά μετά το 2016 για το καμπ προετοιμασίας που θα διεξαχθεί από τις 15 έως και τις 28 Δεκεμβρίου.

Στη φετινή ευρωπαϊκή του πρεμιέρα ο Απόλλων Σμύρνης (για τον 1ο προκριματικό του Champions League) επικράτησε με επική ανατροπή της ισχυρής ρωσικής Σίντεζ Καζάν με 18-15 και τότε ο Γκουσάροφ μπήκε στο… μπλοκάκι του Ομοσπονδιακού τεχνικού Αντρέι Μπελοφαστόφ. Ο τελευταίος παρακολούθησε και τη μετέπειτα πορεία του γεννηθέντα στις 14-05-1997 περιφερειακού με το σκουφάκι της «ελαφράς ταξιαρχίας», προφανώς την έκρινε επιτυχημένη και έτσι τον συμπεριέλαβε στις κλήσεις του.

Μια εξέλιξη για την οποία άπαντες στον Απόλλωνα Σμύρνης δήλωσαν χαρούμενοι και δικαιωμένοι για την επιλογή τους να τον φέρουν στην Ελλάδα το καλοκαίρι, καθώς πρόκειται για έναν εξαιρετικό αθλητή και χαρακτήρα, που έχει συμβάλλει κι εκείνος τα μέγιστα στην έως τώρα παρουσία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο ίδιος ο Ιβάν Γκουσάροφ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος www.apollonwaterpolo.gr εκφράζοντας τη χαρά του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κλήθηκα στην Εθνική μου ομάδα. Είναι τεράστια τιμή» τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε για την εκπλήρωση του στόχου του σε σύντομο χρονικό διάστημα: «Ναι, ευελπιστούσα μέσω του Απόλλωνα να κληθώ στην Εθνική Ανδρών της χώρας μου. Θέτω στον εαυτό μου τέτοιους στόχους και παίζοντας επιτυχημένα στον Απόλλωνα με βοήθησε να πετύχω αυτήν την πρόκληση τόσο νωρίς. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι στην Εθνική Ρωσίας».

Ο Ιβάν Γκουσάροφ, τέλος, μίλησε και για την παρουσία του στους «κυανόλευκους» τονίζοντας πως «είμαι χαρούμενος στον Απόλλωνα! Κάθε μέρα γινόμαστε ακόμη πιο δυνατοί και όλοι μαζί θέτουμε στους εαυτούς μας μόνο τους υψηλότερους στόχους»!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728