Εντυπωσιακό κλείσιμο στο 2021 για τον Απόλλωνα Σμύρνης!

 


Εντυπωσιακό κλείσιμο στο 2021 
για τον Απόλλωνα Σμύρνης!

Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες μετά τη «μάχη» (ήττα 8-7) ενάντια στον Ολυμπιακό το περασμένο Σάββατο στο Γουδή ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για το 2021 με άνετη νίκη με 16-9 επί του Άρη στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Η… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» πανηγύρισε την 8η νίκη της σε σύνολο 10 αγώνων στο πρωτάθλημα παραμένοντας μόνη δεύτερη στη βαθμολογία (24 βαθμοί). Στο σημερινό ματς, που έγινε υπό συνθήκες ψύχους στο ανοιχτό εθνικό Κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη, οι παίκτες του Νίκου Δεληγιάννη επέβαλαν από την αρχή του αγώνα το ρυθμό τους προηγούμενοι με 12-3 στο ημίχρονο και με 15-4 στο φινάλε της 3ης περιόδου. Στην 4η περίοδο οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία κιτρινόμαυροι μείωσαν τη διαφορά στο τελικό 16-9.

Πρώτος σκόρερ του Απόλλωνα αναδείχθηκε ο αρχηγός Αλέξανδρος Γούνας με πέντε γκολ, με τον Νίκο Γαρδίκα να ακολουθεί με τέσσερα.

Το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών διακόπτεται για τις γιορτές και θα επαναρχίσει στις 8 Ιανουαρίου με την ομάδα μας να υποδέχεται τότε την ΑΕΚ για την 11η αγωνιστική.

Άρης – Απόλλων Σμύρνης Άρης 9-16 (1-5, 2-7, 1-3, 5-1)

Άρης (Μανώλης Γούναρης): Τσακίρης, Μπιτσάκης, Ζιούτας, Βλασακίδης,  Γιώρτσος 5, Nάνος 1, Βιάτσεσλαβ 1, Παυλίδης 1, Πασματζής, Σολογιάννης 1, Κοστιουντσέκοβ, Σαλαμάνης, Κουνέλας, Θεοχάρης.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 2,

Γαρδίκας 4, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Τουρκομένης, Γκουσάροφ 1, Χονδροκούκης 1, Βίσκοβιτς, Γούνας 5, Τσολακούδης 1, Σολανάκης 2, Καβουσανός

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728