Πρόκριση στη Β’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος για τους Εφήβους του Απόλλωνα



Πρόκριση στη Β’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος για τους Εφήβους του Απόλλωνα

Τη νίκη που χρειαζόταν για να πάρει την πρόκριση στη Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος των Εφήβων (Κ17) πέτυχε την Κυριακή (5/12) η αντίστοιχη ηλικιακή ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι παίκτες του Δημήτρη Μιτελούδη, που ως βασικό τους στόχο είχαν την αποκόμιση εμπειριών από το προηγούμενο αγωνιστικό τριήμερο (3-5 Δεκεμβρίου) για την Α’ Φάση της διοργάνωσης στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου, επικράτησαν με πολύ καλή εμφάνιση στον αγώνα που έκρινε την κατάληψη της 4ης θέσης του ομίλου με 13-5 του ΝΟ Χαλκίδας.

Η Α’ φάση της διοργάνωσης αποτέλεσε μια σημαντική ευκαιρία για τους Εφήβους της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας», ώστε να δοκιμαστούν σε απαιτητικές αγωνιστικές συνθήκες και να λάβουν σημαντικά εφόδια για το μέλλον.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του Απόλλωνα σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Απόλλων Σμύρνης – ΝΟ Βουλιαγμένης 4-14, Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης 15-3 και Απόλλων Σμύρνης – ΑΕ Χαϊδαρίου 4-12.

Πλέον για τις ακαδημίες της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας» υπάρχει μπροστά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων (Κ15) εκεί όπου ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει το τριήμερο 10-12 Δεκεμβρίου τους ΝΟ Βουλιαγμένης, Ηλυσιακό, ΝΟ Καλαμακίου και Τρίτωνα Αμαρουσίου με στόχο την πρόκριση στη Β’ Φάση.

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728