Πρόκριση στη Β’ Φάση του Παννεληνίου Πρωταθλήματος και για τους Παίδες του Απόλλωνα! (Pics)

 

Πρόκριση στη Β’ Φάση του Παννεληνίου Πρωταθλήματος και για τους Παίδες του Απόλλωνα! (Pics)

Μετά την εφηβική ομάδα και εκείνη των Παίδων του Απόλλωνα Σμύρνης εξασφάλισε την πρόκρισή της στη Β’ Φάση του αντίστοιχου ηλικιακού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος (Κ15 ετών).

Τα παιδιά του Γιάννη Παυλάκη πήραν τη νίκη που χρειάζονταν επικρατώντας με 10-6 του Τρίτωνα Αμαρουσίου στο κολυμβητήριο «Μιχάλης Μανιός» στο Μαρούσι, ενώ είχαν γενικότερα καλή παρουσία στον Β’ Όμιλο Αττικής της Α’ Φάσης της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα στο ματς με τον ΝΟ Καλαμακίου προηγήθηκαν με 4-1, αλλά τελικώς ηττήθηκαν δύσκολα με 7-5, ενώ αντιστοίχως προηγήθηκαν και στον αγώνα με τον Ηλυσιακό, που νίκησε, τελικώς, με 10-7. Στο τελευταίο ματς γνώρισαν την ήττα με 16-1 από τη Βουλιαγμένη.

Οι εμφανίσεις των Παίδων του Απόλλωνα Σμύρνης ήταν άκρως ικανοποιητικές και συνοδεύτηκαν από την επίτευξη της πρόκρισης στην Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

«Θα μπορούσαμε να τα πάμε και λίγο καλύτερα. Να κάνουμε, δηλαδή, μία ή δύο νίκες ακόμη, αλλά ο στόχος επετεύχθη. Κρατάμε την πρόκριση και συνεχίζουμε την προσπάθεια στις προπονήσεις εν όψει της επόμενης φάσης (σ.σ. μέσα Ιανουαρίου 2022)» δήλωσε χαρακτηριστικά στο www.apollonwaterpolo.gr ο προπονητής του τμήματος, Γιάννης Παυλάκης.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας!
















Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728