ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 



ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

Στο παγωμένο κλειστό της Ριζούπολης τα κορίτσια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μπόρεσαν το βράδυ της Τετάρτης να πάρουν ένα κρίσιμο παιχνίδι, στην επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος.

Η πανδημία κράτησε μακριά από τις προπονήσεις τις περισσότερες ομάδες και η προετοιμασία μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων ήταν ελλιπής.

Η ομάδα μας παρατάχτηκε ελλιπής καθώς για διάφορους λόγους τρείς σημαντικές απουσίες στέρησαν από τον Ανδρέα Γερονίκο την δυνατότητα να διαχειριστεί την σύνθεση.

Ο Απόλλωνας ξεκίνησε ξεκούραστος και πήρε άνετα το 1ο σετ με 25-16 κόντρα στην Δάφνη του Αγίου Δημητρίου. Οι φιλοξενούμενη ομάδα πίεσε στη συνέχεια και σε ένα σετ πολλών λαθών μπόρεσε να φτάσει στο νήμα με 32-30 ισοφαρίζοντας το παιχνίδι.

Οι μπλε ανέκαμψαν και με αντεπίθεση προηγήθηκαν 2-1 με σκορ 25-20 και εκεί που όλοι περίμεναν ένα εύκολο τρίποντο, οι αντίπαλες μπόρεσαν να ανασυνταχθούν και να πιέσουν. Οι μπλε έσβησαν τις μηχανές και μοιραία το σετ πέρασε στη φιλοξενούμενη ομάδα με 25-14.

Η διαδικασία του ται μπρέικ ξεκίνησε στις δώδεκα και τέταρτο τα μεσάνυκτα και τελείωσε με τον Απόλλωνα να αντιδρά (ευτυχώς) σωστά την ψυχολογία να επιστρέφει στην ομάδα και τον φωτεινό πίνακα να γράφει 15-10 υπέρ των γηπεδούχων.

Μετά από μία αγχωτική νίκη στο παγωμένο κλειστό της Ριζούπολης λίγα ήταν τα αξιοσημείωτα που μας έμειναν. Το σημαντικότερο από αυτά όμως είναι η πρώτη επίσημη εμφάνιση της 16χρονης Ιωάννας Ξηρογιάννη που κέρδισε τις εντυπώσεις με την εξαιρετική της απόδοση. 

Η συνέχεια με δεδομένη την ενίσχυση της ομάδας μας, αναμένεται καλύτερη με την εκκίνηση του 2ου γύρου.


https://photos.app.goo.gl/JTQHmyfK8x7k3WM8A

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728