Δεύτερη θέση για την Κ11 του Απόλλωνα στη Νέα Σμύρνη! –Ακολουθεί το Λουτράκι για Προ Μίνι και Κ13

 



Δεύτερη θέση για την Κ11 του Απόλλωνα στη Νέα Σμύρνη! 

–Ακολουθεί το Λουτράκι για Προ Μίνι και Κ13

 

Μία ακόμη διάκριση σε τουρνουά, μαζί με τη χαρά της συμμετοχής η οποία πάντα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, για τα τμήματα των Ακαδημιών Υδατοσφαίρισης του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης επετεύχθη το προηγούμενο τριήμερο (18-20 Μαρτίου).

Συγκεκριμένα η ομάδα Προ Μίνι (Κάτω των 11 ετών) της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας» πήρε μέρος στο 1ο τουρνουά Ακαδημιών του Πανιωνίου ΓΣΣ «Waterpolo Trophy Nea Smyrni» κατακτώντας τη δεύτερη θέση!

Τα παιδιά των Γιάννη Παυλάκη και Μιχάλη Δραγώνα πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις αγγίζοντας και την πρωτιά, καθώς έφτασαν στον Τελικό όπου και ηττήθηκαν από τη μικτή ομάδα του ΝΟ Βουλιαγμένης με 7-6 στα πέναλτι (4-4 ο κανονικός αγώνας).

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε με 4-1 τη μία εκ των δύο ομάδων των διοργανωτών, «Πανιώνιος Κυανέρυθροι», αναδείχθηκε ισόπαλος και στον όμιλο 4-4 με τον ΝΟ Βουλιαγμένης, ενώ κέρδισε στον ημιτελικό με 7-3 την Ηλιούπολη.

Οι συμμετοχές των τμημάτων μας σε τουρνουά συνεχίζονται με την Κ11 και την Κ13 (επίσης έδωσε αγώνες με πολύ καλές εμφανίσεις το διάστημα που προηγήθηκε) να παίρνουν για πρώτη φορά μέρος, από την προσεχή Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή 27 Μαρτίου, στο Splash Mini Tournament στο Λουτράκι.

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές ο πρώτιστος στόχος των Ακαδημιών του Απόλλωνα Σμύρνης είναι η σωστή εκμάθηση της υδατοσφαίρισης και βεβαίως η χαρά του παιχνιδιού, που εντείνεται μέσω της συμμετοχής σε επίσημους αγώνες.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και καλή… απόλαυση!

                                            Η Κ13 ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης
 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728