Ακαδημία Ποδοσφαίρου Γ.Σ. Απόλλωνα Σμύρνης - 4 στα 5 για τις ομάδες μας στην Ε.Π.Σ.Α



Ακαδημία Ποδοσφαίρου 

Γ.Σ. Απόλλωνα Σμύρνης

4 στα 5 για τις ομάδες μας στην Ε.Π.Σ.Α. 

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι 5 ομάδες μας που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ το Σάββατο 26/03. 

- Η ομάδα μας που μετέχει στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας Ανδρών ( Απόλλων ΑΘηνών - Δάφνη ) πέτυχε την τέταρτη νίκη στους πέντε τελευταίους της αγώνες επικρατώντας εκτός έδρας της Νέας Σμύρνης με 3-2 και συνεχίζει την προσπάθεια της για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. 

- Στον πρώτο αγώνα των ομάδων μας η Κ18 του Μ. Χατζηροδίτη έχοντας πολλές απουσίες το τελευταίο διάστημα και παρά την καλή της εμφάνιση ηττήθηκε με 1-0 από τον Ήφαιστο Περιστερίου, διακόπτοντας έτσι το σερί των θετικών αποτελεσμάτων των τελευταίων αγώνων. 

- Το τμήμα Κ16 του Ι. Παπαγιάννη επικράτησε εκτός έδρας του Ρουφ με 3-1 και συνεχίζει να διατηρεί το αήττητο από την αρχή του πρωταθλήματος έχοντας εδραιωθεί στην πρώτη θέση του ομίλου του. 

- Το Κ16 του Ν. Καλογερόπουλου συνέχισε το σερί των τελευταίων καλών εμφανίσεων επικράτησε εκτός έδρας με 4-1 της Αλσούπολης και διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

- Το Κ14 του Α. Αθανασόπουλου πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη με 3-2 στην έδρα του Φωστήρα Καισαριανής και βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου του στον Β’ Γύρο του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ. 

Συγχαρητήρια στους προπονητές και στους αθλητές για τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα!!!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728