ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΤΟΥ "Γ. ΚΑΜΑΡΑΣ"

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ"

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ 

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΤΟΥ "Γ. ΚΑΜΑΡΑΣ"

 

 
Μετά από τρία χρόνια βρεθήκαμε ξανά στο φιλόξενο σπίτι μας και σε μια κρύα μεν αλλά υπέροχη ξάστερη βραδιά, πραγματοποιήσαμε χθες την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας.

Θα θέλαμε σαν Αναγέννηση να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου κ. Καταβέλο Παναγιώτη και όλο το ΔΣ που μας τίμησαν με την παρουσία τους, την ομάδα πόλο που παρευρέθηκε σύσσωμη μαζί με τον προπονητή της κ. Δεληγιάννη Νίκο, τον κ. Σπύρο Μίντζη για την φανέλα και τα δώρα της ομάδας πόλο, αλλά και την αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής ομάδας μας Απόλλων - Δάφνη με τον αγαπημένο μας προπονητή κ. Κώστα Ποζαπαλίδη.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία του τον ευρωβουλευτή και γνωστό Απολλωνιστή Κώστα Αρβανίτη, τον πρώτο δημοτικό σύμβουλο της Νεας Ιωνίας και μελλοντικό υποψήφιο Δήμαρχο κ. Χριστοδούλου Βασίλη, τους Basso Rango, αλλά και όλα τα μέλη του σωματείου μας και όλους τους φίλους της ομάδας που γέμισαν την αίθουσα τροπαίων σε μια υπέροχη συνάντηση Απολλωνιστών και αθλητών.

Οι τυχεροί της βραδιάς που βρήκαν τα δυο φλουριά δυο αθλητές μας. Ο Αλέξανδρος Γούνας και ο Άντε Βίσκοβιτς. Ένα κινητό τηλέφωνο και ρουχισμός και προϊόντα της Αναγέννησης τα δυο δώρα.

Επίσης το σωματείο μας με αφορμή της επέτειο των 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή παρέδωσε στο Γυμναστικό Σύλλογο δυο επετειακές σημαίες.

Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ από τον Βαγγέλη Ζαρδή αλλά και τον αγαπημένο φίλο και δημοσιογράφο Βασίλη Μότση που κάλυψε και φωτογράφισε την για πρώτη φορά παρουσία των αθλητών της ομάδας πόλο στο ιστορικό μας γήπεδο με αφορμή το κάλεσμα μας.

 https://photos.app.goo.gl/kAKCEj4tv3bLSmX78





















 Φωτογράφιση: Βαγγέλης Ζαρδής

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728