Ντέρμπι στη Βουλιαγμένη και ήττα για τον Απόλλωνα που «λύγισε» στο τέλος



 

Ντέρμπι στη Βουλιαγμένη και ήττα για τον Απόλλωνα που «λύγισε» στο τέλος

Την ήττα με 15-11 στο ντέρμπι του Λαιμού από τον ΝΟ Βουλιαγμένης γνώρισε ο Απόλλων Σμύρνης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου γκρουπ στη Β’ Φάση της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Η… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» πλήρωσε την έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα σε καθοριστικά σημεία του παιχνιδιού και παρά το γεγονός ότι επέστρεψε από το εις βάρος της 8-4, μειώνοντας με αντεπίθεση διαρκείας σε 10-9 στο φινάλε της 3ης περιόδου (με τον Αλαμάνο στα 21’’) δεν μπόρεσε να πετύχει την ανατροπή.

Καθοριστική φάση ήταν και η αποβολή με κόκκινη κάρτα του Γκουσάσοφ στα 5:28’’ για το φινάλε του αγώνα για χτύπημα σε αντίπαλο κι ενώ είχε βγει η άμυνα με το σκορ στο 11-9. Από εκείνο το σημείο και για τα επόμενα 4 λεπτά ο Απόλλων έπαιξε με παίκτη λιγότερο, μην αποφεύγοντας την ήττα.

Ήταν ένα ματς πραγματικό ντέρμπι με πολλές αποβολές εκατέρωθεν (αποχώρησε με τρεις ποινές στο τέλος της 3ης περιόδου ο Γαρδίκας), στο οποίο για τους «κυανόλευκους» αγωνίστηκαν και οι δύο γκολκίπερ (Γαλανόπουλος και Καβουσανός). Πρώτος σκόρερ ήταν ο αρχηγός Αλέξανδρος Γούνας με 4 γκολ.

ΝΟ Βουλιαγμένης – Απόλλων Σμύρνης 15-11 (3-2, 5-3, 2-4, 5-2)

ΝΟ Βουλιαγμένης (Χρβόγε Κολιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 2, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 3, Τρούλος, Πάπαριτς 1, Λόζινα 3, Καλογερόπουλος 3, Χαλυβόπουλος 1, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Σκουμπάκης 1, Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Κωνσταντόπουλος.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 3, Γαρδίκας 1, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Κίτσος, Γκουσάροφ 1, Χονδροκούκης, Βίσκοβιτς 1, Γούνας 4, Τσολακούδης, Σολανάκης 1, Δραγώνας, Τουρκομένης, Κότσκαρ

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728