Γούνας: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και τη νίκη στο πρώτο ματς – γιορτή στο Σεράφειο»

 

 



Γούνας: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και τη νίκη στο πρώτο ματς – γιορτή στο Σεράφειο»

Η αντίστροφη μέτρηση τελειώνει. Αύριο (2/4) στις 18:00 ο Απόλλων Σμύρνης θα δώσει τον πρώτο του επίσημο αγώνα στο νέο του «σπίτι», το σύγχρονο Σεράφειο Κολυμβητήριο στην περιοχή του Ρουφ! Εκεί όπου, εξάλλου, η ποδοσφαιρική ομάδα είχε έδρα λίγο μετά τον ερχομό της από τη Σμύρνη και μέχρι την έναρξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, με εξαιρετικές σε αυτό το διάστημα πορείες που της έδωσαν και το προσωνύμιο (1938) «ελαφρά ταξιαρχία».

Η… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία», εν προκειμένω, εγκαινιάζει αύριο ενάντια στον ΝΟ Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης στο 1ο γκρουπ της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών, τη νέα της έδρα και εξ αυτής της άποψης το ματς έχει ιστορικής σημασίας χαρακτήρα και βεβαίως εορταστικό!

Επιπλέον για τον Απόλλωνα υπάρχει και σημαντικό βαθμολογικό κίνητρο, καθώς θέλει τη νίκη ενάντια στον 2ο της κατάταξης ΝΟΒ, ώστε σε περίπτωση μη νίκης του Πανιωνίου κόντρα στον Ολυμπιακό να κατακτήσει την 3η θέση του 1ου γκρουπ.

Ο αρχηγός των «κυανόλευκων» και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 72 γκολ, Αλέξανδρος Γούνας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος, www.apollonwaterpolo.gr καλώντας τον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό «παρών» στο σύγχρονο Σεράφειο κολυμβητήριο.

«Είναι το πρώτο μας παιχνίδι στο νέο μας σπίτι και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Καλούμε τους φιλάθλους μας να έρθουν να έρθουν σε αυτόν τον αγώνα – γιορτή, αλλά και να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στην επιτυχία ενάντια σε μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Βουλιαγμένη» τόνισε αρχικά ο Αλέξανδρος Γούνας και συμπλήρωσε: «Μοναδικός στόχος μας είναι η κατάκτηση της νίκης και σε αυτήν θα επιδιώξουμε να φτάσουμε, μένοντας προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή»

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728