Ήττα με πολλά παράπονα του Απόλλωνα στον 1ο Ημιτελικό με τον Ολυμπιακό (Pics)

 

 



Ήττα με πολλά παράπονα του Απόλλωνα στον 1ο Ημιτελικό με τον Ολυμπιακό (Pics)

Αγωνιζόμενος χωρίς τον Μόκκα (ίωση), χάνοντας στη διάρκεια του ματς με αποβολές τους Αλαμάνο, Τσολακούδη, Γαρδίκα και με κόκκινη κάρτα για απολύτως δικαιολογημένες διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές το προπονητικό δίδυμο των Δεληγιάννη – Μιτελούδη (!) ο Απόλλων δεν ήταν δυνατό να αποφύγει την ήττα από τον Ολυμπιακό στον 1ο Ημιτελικό της Α1 Ανδρών στο Παπαστράτειο με το τελικό σκορ (15-8) να… ξεφεύγει στα τρία τελευταία λεπτά.

Αυτό σημαίνει πως η «ελαφρά ταξιαρχία» ούσα… ακέφαλη μεθαύριο (16/5) στον πάγκο θα υποδεχτεί τους «ερυθρόλευκους» στις 21:00 στο Σεράφειο (μετάδοση από ΕΡΤ Sports 1) στον 2ο αγώνα της ημιτελικής σειράς του Πρωταθλήματος.

Ο Απόλλων, που έχει πολλά παράπονα από τη σημερινή διαιτησία, ξεκίνησε το ματς προηγούμενος (0-1 με τον Σολανάκη), αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τον Ολυμπιακό να κλείνει την πρώτη περίοδο στο 4-1 και να προηγείται και με 8-3 λίγο πριν το ημίχρονο. Τότε ξεκίνησε η προσπάθεια αντεπίθεσης των «κυανόλευκων», που με Βίσκοβιτς (6’’ πριν το ημίχρονο) και Γκουσάροφ μείωσαν στα 4:20 πριν τη λήξη της 3ης περιόδου σε 8-5, παρά το γεγονός ότι είχαν αποβληθεί οι Αλαμάνος (αρχές 3ου οκταλέπτου) και Τσολακούδης. Ο τελευταίοw δέχτηκε ποινή με αντικατάσταση αντί για απλή αποβολή στα 5:02 με τον Δημήτρη Μιτελούδη να αποβάλλεται με κόκκινη για διαμαρτυρία.

Στα 1:38 για την 3η περίοδο αποβλήθηκε με 3η ποινή και ο Γαρδίκας, αλλά ο Απόλλων παρέμενε ανταγωνιστικός μειώνοντας στα 4:52 για τη λήξη του αγώνα σε 11-8. Λίγο αργότερα έφυγαν στην κόντρα οι Γούνας, Σολανάκης, Κότσκαρ με τον τελευταίο να κερδίζει φάουλ και όχι αποβολή (όπως έπρεπε να δοθεί). Διαμαρτυρόμενος γι’ αυτήν τη φάση δέχτηκε κόκκινη και ο κόουτς Νίκος Δεληγιάννης στα 3:51, με την ψυχολογία να πέφτει και τον Ολυμπιακό να σκοράρει έκτοτε τέσσερα αναπάντητα γκολ.

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 15-8 (4-1, 4-3, 2-2, 5-2)

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός, Γκίλλας 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης 2, Μπούσλιε 2, Μουρίκης 3, Κολόμβος, Χρυσοσπάθης 1, Φιλίποβιτς 2, Σύρμας, Μαθιόπουλος

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Γαρδίκας, Τουρκομένης, Γωνιωτάκης, Κίτσος, Γκουσάροφ 3, Χονδροκούκης, Βίσκοβιτς 3, Γούνας 1, Τσολακούδης, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Κότσκαρ, Τσιαβαλιάρης

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728