Ηττήθηκε μαχόμενος στο Παπαστράτειο ο Απόλλων!

 

Ηττήθηκε μαχόμενος στο Παπαστράτειο ο Απόλλων!

Ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε για τρεις περιόδους να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό στο Παπαστράτειο στον 3ο Ημιτελικό της Α1, να του ασκήσει πίεση παραμένοντας στη διεκδίκηση του ματς, αλλά στο τέλος, με τον Νίκο Δεληγιάννη να αποβάλλεται αναίτια από τον πάγκο στο φινάλε της 3ης περιόδου, άδειασε ψυχολογικά και δεχόμενος 6 αναπάντητα γκολ στην 4η περίοδο ηττήθηκε με 17-7, σκορ που δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την εικόνα του αγώνα. Και σίγουρα αδικεί την ίδια την προσπάθεια των παικτών σ’ ένα ματς με δικαιολογημένα κυανόλευκα παράπονα για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» προκρίθηκαν για 25η σερί φορά στους Τελικούς της Α1 (δείγμα του πόσο δύσκολο ήταν το έργο και σήμερα) και ο Απόλλων, στην 5η του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία και στην 4η σερί στα Ημιτελικά, θα παίξει στους μικρούς Τελικούς, διεκδικώντας την 3η θέση, σε μια ήδη επιτυχημένη χρονιά, που έχει έως τώρα σημεία αναφοράς την εξαιρετική ευρωπαϊκή παρουσία αλλά και τη νίκη επί του Ολυμπιακού στον 2ο Ημιτελικό του Πρωταθλήματος.  

Η «ελαφρά ταξιαρχία» σήμερα, με φόρα από την μαγική εμφάνιση του Σεράφειου, μπήκε αποφασισμένη να «παλέψει» για τις πιθανότητές της. Το σκορ της 1ης περιόδου ήταν το 2-1 υπέρ των γηπεδούχων και του ημιχρόνου το 6-4, με τον ψυχωμένο Απόλλωνα να έχει χάσει στην 2η περίοδο τον Γαρδίκα με αποβολή με αντικατάσταση. Στην 3η κάποια αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα (διπλή αποβολή και πέναλτι εις βάρος του Γωνιωτάκη, που ούτε από πάγκο του Ολυμπιακού δεν κατάλαβαν, αποβολή του Μόκκα που… έγινε πέναλτι) δυσκόλευαν την προσπάθεια του Απόλλωνα να πλησιάσει ακόμη περισσότερο, αν και στα 2:26 για την 3η περίοδο ο Γωνιωτάκης είχε μειώσει στα δύο γκολ τη διαφορά (9-7 από 9-5).

Ακολούθησε το πέναλτι που κανείς δεν κατάλαβε και γκολ του Φουντούλη στα 28’’ (11-7), όταν και αποβλήθηκε ο Νίκος Δεληγιάννης για διαμαρτυρία που δεν έκανε ποτέ! Χρειάστηκαν σχεδόν δύο λεπτά για να αντιληφθούν στον πάγκο του Απόλλωνα το ποιος είχε αντικρίσει την κόκκινη και άλλα δύο για να δεχτεί μία πραγματικά ανεξήγητη απόφαση ο κόουτς της ομάδας. Η ψυχολογία έπεσε και ο Ολυμπιακός στην 4η περίοδο πέτυχε 6 αναπάντητα γκολ.

Πλέον ο Απόλλων εστιάζει στους Μικρούς Τελικούς με το πρώτο ματς να διεξάγεται το προσεχές Σάββατο (21/5)!

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 17-7  (2-1, 4-3, 5-3, 6-0)

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός, Γκίλλας 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 4, Γούβης, Δερβίσης 2, Μπούσλιε, Μουρίκης 2, Κολόμβος 2, Χρυσοσπάθης 4, Φιλίποβιτς 1, Σύρμας, Μαθιόπουλος 

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Καβουσανός, Αλαμάνος 1, Γαρδίκας 1, Μόκκας, Γωνιωτάκης 2, Κίτσος, Γκουσάροφ 1, Χονδροκούκης, Βίσκοβιτς, Γούνας 1, Τσολακούδης, Σολανάκης 1, Δραγώνας, Τουρκομένης, Κότσκαρ

 

 

 

 

 

 

 

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728