Ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Απόλλωνα Σμύρνης "Basso Rango" για το γηπεδικό ζήτημα μεταξύ ΠΑΕ και Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης

 

 


Ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Απόλλωνα Σμύρνης "Basso Rango" για το γηπεδικό ζήτημα μεταξύ ΠΑΕ και Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης

Με ανακοίνωσή τους  που δόθηκε στη δημοσιότητα για το γηπεδικό ζήτημα στον Απόλλωνα, οι "Basso Rango"αναφέρονται και εκφράζουν την άποψή τους στην ανταλλαγή εξωδίκων μεταξύ ΠΑΕ και Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης, για τις  οφειλές της πρώτης προς τον δεύτερο, ενώ κάνουν λόγο για συστηματική αποτυχία της διοίκησης της ΠΑΕ και για μια ομάδα που παραπαίει.

Παραθέτουμε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση.   

 

Ανακοίνωση basso Rango

Μετά τον υποβιβασμό της ομάδας μας που δυστυχώς ήρθε ως συνέχεια των άστοχων για μια φορά ακόμα επιλογών της διοίκησης, αναμέναμε ένα ακόμα "σίριαλ" αυτή την φορά σχετικά με την ανανέωση (ή όχι) της σύμβασης της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη για την χρήση του γηπέδου.

Το "σίριαλ" αυτό δεν άργησε να ξεκινήσει και φέτος και παράλληλα δεν είχε καμία διαφορά απο άλλα "επεισόδια" της ΠΑΕ με οποιονδήποτε εντός Απολλωνα.

Ως πρώτη είδηση μάθαμε πως η ΠΑΕ ακολούθησε την αγαπημένη της τακτική, αυτήν που κι εμείς έχουμε βιώσει άλλωστε, της αποστολής εξωδίκων με κατηγορίες προς τον Ερασιτέχνη.

Την θέση μας για το που θα πρέπει να παίζει η ομάδα μας δεν είναι ανάγκη να την επαναλάβουμε, ωστόσο είναι αναγκαίο να τοποθετηθούμε τόσο ως οπαδοί όσο και αναγνωρίζοντας τον ρόλο του Ερασιτέχνη ως θεματοφύλακα πόσο μάλλον απέναντι σε μια σταθερά αποτυχημένη ΠΑΕ.

Η ίδια η ΠΑΕ δεν φάνηκε αντάξια των πιέσεων που είχαμε ασκήσει στον Ερασιτέχνη πριν την υπογραφή της σύμβασης που λήγει για τις οποίες η ίδια η ζωή έδειξε ότι ΚΑΚΩΣ τις ασκήσαμε.

Είτε μέσω δεσμεύσεων για δήθεν εργασίες στο γήπεδο είτε στεκόμενοι στο εξώδικο - απάντηση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα η ΠΑΕ απέδειξε την ασυνέπεια της σε λόγια και πράξεις κι αν για τις εργασίες δεν υπάρχει λόγος να πούμε κάτι γιατί είναι παραπάνω από εμφανές το τι τελικά ΔΕΝ έγινε στα χρόνια της τρέχουσας σύμβασης που λήγει σε λίγες μέρες, είναι άξιο αναφοράς το κομμάτι της απάντησης του Ερασιτέχνη που αναφέρεται σε οφειλές της κατά τα άλλα συνεπούς ΠΑΕ προς αυτόν που μάλιστα όλως παραδόξως καμία απάντηση δεν έχει δώσει η ΠΑΕ ακόμα, είτε επίσημη, είτε ανεπίσημη μέσω του δημοσιογράφου - γραφείο τύπου. 

Με τα παραπάνω δεδομένα είναι σαφές ότι η ΠΑΕ (που αν πράγματι επιθυμεί να παίζει η ομάδα μας στην φυσική της έδρα), πριν αρχίσει να αποστέλλει εξώδικα, αν ήθελε να κάτσει στο τραπέζι του διαλόγου με σοβαρούς όρους κι ακόμα και να διαπραγματευτει τίμημα καλύτερο για την ίδια από αυτό που ζητά η διοίκηση του Ερασιτέχνη, θα έπρεπε πρώτα να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις θέτοντάς έτσι ουσιαστικές βάσεις υλοποίησης μιας συμφωνίας.

Με βάση τα παραπάνω και τα όσα συγκεκριμένα αναφέρει ο Ερασιτέχνης καταλαβαίνουμε όλοι ότι η μοναδική συμφωνία για συνάντηση και συζήτηση για ανανέωση της σύμβασης ακυρώθηκε από κοινού. 

Επίσης μαθαίνουμε ότι ο Ερασιτέχνης, αυτός δηλαδή που με αρκετά τμήματα και σε μικρές ηλικίες προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό τον Απόλλωνα σε μια περίοδο που κάθε άλλο παρά ελκυστικός είναι στο ποδόσφαιρο, που κακά τα ψέμματα είναι η βιτρίνα κάθε ομάδας, έχει οικονομικές απαιτήσεις που φαίνεται να μην έχει τακτοποιησει η ΠΑΕ θα περιμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον την απάντηση της ΠΑΕ σε όσα συγκεκριμένα αναφέρει ο Ερασιτέχνης ενώ παράλληλα θα στηρίξουμε αυτόν απέναντι σε κάποια τυχόν παράλογη απαίτηση της ΠΑΕ πόσο μάλλον σε ενδεχόμενη επιλογή της να μην σεβαστεί -ξανά- την Ιστορία της ομάδας και να την περιφερει οπουδήποτε αλλού πέραν της φυσικής και μοναδικής της έδρας.

Περιμένανε μέρες την απάντηση - τοποθέτηση της ΠΑΕ στο εξώδικο- απάντηση του Ερασιτέχνη αλλά όπως πιστεύαμε απάντηση δεν είδαμε! 

Η σιωπή της ΠΑΕ ακόμα και σχετικά με τις  συμβατικές υποχρεώσεις της που ακόμα δεν έχει καλύψει έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι στην Ριζούπολη!

Η ΠΑΕ έχει αποτύχει συστηματικά σε όλους τις τους τομείς και το εξώδικο του Ερασιτέχνη Απόλλωνα ήρθε να καταρρεύσει και το τελευταίο επιχείρημα αυτό της συνέπειας.

Η ομάδα παραπαίει διαχρονικά, για δεύτερη συνεχή φορά ακόμα και το αυτονόητο της χρήσης της φυσικής έδρας γίνεται πεδίο διαφωνίας ενώ ακόμα και η γενικότερη εικόνα της ομάδας μας στην φίλαθλη Ελλάδα υποτιμάται διαρκώς.

Ο Απόλλωνας εδώ και τώρα χρειάζεται ΑΜΕΣΑ μια ΠΑΕ που επιτέλους θα σεβαστεί την ιστορία του συλλόγου, μια άλλη ΠΑΕ!

Δεδομένα όμως αυτή η κατάσταση με "πωλητήρια", εξώδικα, κόντρες με τους πάντες, άθλιες πορείες, προπονητές και παίχτες να φεύγουν από την Ριζούπολη και να μην θέλουν να πατήσουν ξανά ή με όσα έχουν ακούσει από την ποδοσφαιρική πιάτσα να μην πλησιάζουν δεν μπορεί να συνεχιστεί!

Αν η ΠΑΕ δεν μπορεί να φανεί αντάξια της Ιστορίας του Συλλόγου, την καλούμε να κάνει πράξη μια από τις δεκάδες ανακοινώσεις της για παραχώρηση των μετοχών του Συλλόγου και είμαστε βέβαιοι πως η Ομάδα θα βρει τον δρόμο της.

Υ.Γ. Σε ακόμα μια περίπτωση η οντότητα των παλαιμάχων μένει αμέτοχη. Άλλη μια φορά που μας αποδεικνύει πως είναι λίγη και πως πράττει μόνο για το συμφέρον της. Δυστυχώς, δεν τιμά την ιστορία της και τα όσα είχε προσφέρει κάποτε στην ομάδα μας. 

Υ.Γ.2. Αν δεν βρίσκεται επενδυτή, παραχώρηση μετοχών στον ερασιτέχνη, ακριβώς όπως τις παραλάβατε. Δεν θα λείψετε σε κανέναν. 

Με σεβασμό και πίστη στην ιστορία του Απόλλωνα. 

Keep the fire burning

Basso Rango Ultras

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728