ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Δ.Σ. του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

 

 

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

του Δ.Σ.  του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

 

Μετά την προκλητική παραπληροφόρηση και διαστρέβλωση των γεγονότων που σχετίζονται με την παραχώρηση του γηπέδου «Γ. ΚΑΜΑΡΑΣ» στην Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, η οποία διοχετεύθηκε πρόσφατα στον ηλεκτρονικό τύπο από διάφορα sites, ο Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ενημερώσει υπεύθυνα και αντικειμενικά τα μέλη, τους οπαδούς και τους φίλους του για τις τελευταίες εξελίξεις στο φλέγον αυτό ζήτημα.

Με την αίτηση λήψης Ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΠΑΕ, την οποία υπέβαλε ο Σύλλογος ενώπιον του Ειρηνοδικείου Αθηνών, δεν ζητήθηκε η απαγόρευση χρήσης του γηπέδου από την ΠΑΕ. Τουναντίον πάγια θέση του Συλλόγου, όπως και οι πιο κακόπιστοι εχθροί του γνωρίζουν, είναι να αγωνίζεται η ποδοσφαιρική ομάδα πάντοτε στη φυσική και ιστορική της έδρα, στη Ριζούπολη. Με την αίτηση ζητήθηκε η αναγκαστική απομάκρυνση της ΠΑΕ από χώρους, αίθουσες, γραφεία και εγκαταστάσεις, εκτός αγωνιστικού χώρου, τις οποίες, μετά τη λήξη, στις 30/6/2022, του πενταετούς συμφωνητικού παραχώρησης της χρήσης τους στην ΠΑΕ, η τελευταία εξακολουθεί, μέχρι σήμερα, να χρησιμοποιεί παράνομα, αυθαίρετα και, φυσικά, τσάμπα, χωρίς δηλαδή να καταβάλλει ούτε καν το στοιχειώδες αντίτιμο για τη χρήση τους, το οποίο κατέβαλε επί πέντε χρόνια.

Το δικαστήριο λοιπόν έκρινε ότι οι χώροι/εγκαταστάσεις αυτοί, οι οποίοι ανήκουν κατά κυριότητα   στον «ερασιτέχνη», πρέπει, μετά τη λήξη ισχύος του πενταετούς συμφωνητικού, να αποδοθούν στη νομή και κατοχή του.

Στη συνέχεια παρατίθεται ολόκληρη η υπ’ αριθμ. 909/2022 απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών, στο διατακτικό της οποίας περιγράφονται ένας προς έναν οι χώροι των οποίων την απόδοση ζήτησε ο «ερασιτέχνης» και δέχθηκε (καθ ολοκληρίαν) το δικαστήριο.   Με την γνωστοποίηση της απόφασης αυτής, πέραν των άλλων διαψεύδονται διάφορα κακόβουλα δημοσιεύματα που παραπλανούν τους φιλάθλους και αποδεικνύεται ότι το γήπεδο και η παραχώρησή του στην ΠΑΕ ουδέποτε αποτέλεσε αντικείμενο δικαστικής διαμάχης μεταξύ αυτής και του Γυμναστικού Συλλόγου.













 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728