Ραφήνα: Έγινε η κλήρωση για τα “Χρυσοστόμεια 2022” – Πότε αγωνίζεται η Τριγλία

 

Ραφήνα: Έγινε η κλήρωση για τα “Χρυσοστόμεια 2022” – Πότε αγωνίζεται η Τριγλία

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (8/9) στο Δημοτικό Γήπεδο της Ραφήνας, η κλήρωση για τα Χρυσοστόμεια που διοργανώνει και φέτος η Τριγλία τιμώντας την ιστορική μνήμη του Αγίου Χρυσόστομου Σμύρνης.

Στα γραφεία της Τριγλίας βρέθηκαν από την Τριγλία Ραφήνας οι κ.κ Παναγιώτης Δήμας, Παναγιώτης Βουρδέρης και ο Λευτέρης Βρετζάκης, ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της «Νέας Αρχής» Βασίλης Πιστικίδης, όπως και εκπρόσωποι από τις ομάδες του Απόλλωνα Σμύρνης ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναγιώτης Καταβελος και του Πανιωνίου Κώστας Μπίκας. Εξαιτίας ενός τροχαίο, ο εκπρόσωπος του Φωστήρα δεν προλαβε να παραβρεθεί στην κλήρωση.

Το καλωσόρισμα έκανε για την Τριγλία Ραφήνας ο κ. Παναγιώτης Δήμας ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήραν ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης Παν. Καταβελος, ο Κώστας Μπίκας εκ μέρος του Πανιωνίου και τέλος ο πρ. Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης.

Κατόπιν ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς ήταν εκείνος που έκανε την κλήρωση βγάζοντας το πρώτο ζευγάρι.

Η οικοδεσπότης Τριγλία θα αγωνιστεί ως τυπικά φιλοξενούμενη το Σάββατο στον πρώτο αγώνα απέναντι στον Πανιώνιο.

Το δεύτερο ζευγάρι έβγαλε ο κ. Πιστικίδης, και θα είναι ο τυπικά γηπεδούχος Φωστήρας με τον Απόλλωνα.

Το τελετουργικό θα ξεκινήσει στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου και ο πρώτος αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00.

Τα ματς θα έχουν διάρκεια 60 λεπτών (30 λεπτά το κάθε ημίχρονο) με διάλειμμα περίπου 10 λεπτών. Στην περίπτωση ισοπαλίας θα έχουμε απ ευθείας την διαδικασία των πέναλτι.

Ο δεύτερος αγώνας θα ξεκινήσει μετά τη λήξη του πρώτου, ενώ ο τελικός θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα, δηλαδή την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 17:45 το απόγευμα ενώ στη συνέχεια θα έχουμε το φιλικό ανάμεσα στους παλαίμαχους της Τριγλίας Ραφήνας και του Πανιωνίου.

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728