Επιστολή του του τ. προέδρου του "Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης" Κώστα Παπαγεωργίου

 

 


Επιστολή του  του τ. προέδρου του "Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης" Κώστα Παπαγεωργίου

Λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή του ιστορικού στελέχους και τ. προέδρου του "Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης" Κώστα Παπαγεωργίου 

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ                                         

Μ’ έτρωγε το κεφάλι μου και ξυνόμουν, σκέφτηκα ότι κάτι θ’ ακούσω και να το ήρθε η δημοσίευση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ  ότι για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ είναι από  τον Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ, ένα φάντασμα κι εγώ. Καλό θα ήταν να σοβαρευτούμε και η ΠΑΕ αντί να κάνει τα φοβερά λάθη που έχουν φέρει το Σύλλογο σε ανυποληψία να αναλάβει τις ευθύνες που της ανήκουν.

Έχω πει ότι θα επεμβαίνω κάνοντας καλόπιστη κριτική, η οποία ν’ αποβλέπει σε αποκατάσταση της αλήθειας παραθέτοντας γεγονότα. Οι απειλές της ΠΑΕ προς το πρόσωπό μου (με πολύχρονη και ανιδιοτελή ιστορία 70 ετών και πλέον), δε με αγγίζουν και θα εξακολουθήσω ν’ αναφέρομαι στα καλά και στα κακά της διοίκησης της ΠΑΕ με καλόπιστη κριτική. Όσο αναφορά την υπεράσπιση μου προς το κύτταρο του Συλλόγου που λέγεται Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ, θα συνεχίσω να είμαι αρωγός του, γιατί εάν το κύτταρο αυτό βλαφτεί τότε ο ΑΠΟΛΛΩΝ θα καταλήξει όπως ο Αθηναϊκός, ο Ακράτητος και τόσα άλλα ιστορικά σωματεία.

Συσπείρωση λοιπόν όλων των ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ, αφού ο σκοπός μας είναι κοινός και όλοι θέλουμε να βλέπουμε μια αξιοπρεπή ομάδα που ν’ ανταποκρίνεται στην ιστορία του Συλλόγου μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Κώστας Παπαγεωργίου 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728