ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟY Δ.Σ. ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

 

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 ΤΟY Δ.Σ. ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

 

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, μετά τη σημερινή (10/9/2022) συνεδρίαση, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.

            Με μεγάλη μας λύπη είμαστε – κυριολεκτικά – αναγκασμένοι να τροφοδοτήσουμε τον, πραγματικά υποτιμητικό και επιβλαβή για το κύρος και την ιστορία του Απόλλωνα, διάλογο με την Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ. Κι αυτό μόνο και μόνο για την αντικειμενική ενημέρωση των μελών και των οπαδών μας, οι οποίοι δέχονται, καθημερινά σχεδόν, ένα καταιγισμό παραπληροφόρησης από την ΠΑΕ και το «δημοσιογραφικό» της φερέφωνο.

            Ο Σύλλογός μας μιλάει με αποδείξεις και ντοκουμέντα ( δικαστικές αποφάσεις, ιδιωτικά συμφωνητικά κ.ο.κ.) και όχι με αναπόδεικτα παραμύθια περί 500.000 και 100.000 ευρώ (τέτοια ποσά ούτε στα όνειρα μας δεν θα διανοούμαστε να ζητήσουμε) ή περί προφορικών δηλώσεων του δικηγόρου μας στο ακροατήριο του Ειρηνοδικείου Αθηνών. Το τι ζητήσαμε στο Δικαστήριο είναι γραμμένο στο ιστορικό και το διατακτικό της απόφασής του.

            Η 909/2022 απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών αναγνώρισε πανηγυρικά ότι οι χώροι που, μεταξύ άλλων, αναφέρονται στην τελευταία ανακοίνωση της Π.Α.Ε. υπό στοιχεία α) , β), γ) είναι, ανεξαρτήτως του προορισμού τους, μετά την 30/6/2022, αποδοτέοι στον Γυμναστικό Σύλλογο. Μολαταύτα εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται παράνομα από την ΠΑΕ.

            Ο Σύλλογος εξακολουθεί να κινείται στο πλαίσιο της νομιμότητας και της κρίσης της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Η Π.Α.Ε. στο πλαίσιο της τσιγκουνιάς και της αυθαιρεσίας.

            Και για να τελειώνουμε: Οι αποτυχημένοι παραιτούνται (εφόσον, εξυπακούεται, τους έχει απομείνει λίγη αξιοπρέπεια και φιλότιμο). Και η ΠΑΕ, κατά δημόσια ομολογία και του μεγαλομετόχου της, έχει αποτύχει παταγωδώς σε όλα.

            Πάντως, για χάρη του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, η πόρτα του Συλλόγου εξακολουθεί να είναι ανοιχτή σε όλους.

 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728