«Καθάρισε» στην 4η περίοδο και έκανε το «2 στα 2» ο Απόλλων Σμύρνης (Pics)

 



«Καθάρισε» στην 4η περίοδο και έκανε το «2 στα 2» ο Απόλλων Σμύρνης (Pics)

Το «2 στα 2» στις νίκες στο ξεκίνημα της Α1 των Ανδρών έκανε ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, που στον πρώτο του φετινό εντός έδρας αγώνα επικράτησε με 11-8 του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου.

Η «ελαφρά ταξιαρχία», παρουσία περίπου 150 φιλάθλων της, προηγήθηκε με 7-4 του «δικεφάλου» του βορρά στο πρώτο ημίχρονο, παρά τις εις 9 (έναντι 4) εις βάρος της ποινές.

Ωστόσο μη σκοράροντας στην 3η περίοδο έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να μειώσουν αρχικά στο γκολ (7-6) και να ισοφαρίσουν σε 7-7 στο ξεκίνημα του 4ου και τελευταίου οκταλέπτου.

Τότε, όμως, μίλησε η ποιότητα των παικτών του Νίκου Δεληγιάννη, που με τρία αναπάντητα γκολ από τον αρχηγό Μανώλη Σολανάκη, τον Άγγελο Γωνιωτάκη και τον Νίκολα Μπογκντάνοβιτς προηγήθηκαν με 10-7 σχεδόν στα 4 λεπτά πριν το φινάλε.

Τη «σκυτάλη» ακολούθως πήρε ο εξαιρετικός – με καίριες επεμβάσεις  σε όλον τον αγώνα – Στέφανος Γαλανόπουλος, ο οποίος απέκρουσε δύο (!) πέναλτι και ένα τετ α τετ σε κόντρα των φιλοξενούμενων (και οι τρεις φάσεις με το σκορ στο 10-7), για να διατηρήσει το προβάδισμα των τριών γκολ και να συμβάλλει κι εκείνος τα μέγιστα στην κατάκτηση της νίκης!

Να σημειώσουμε ότι στα 4:29 αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, χωρίς να έχει διαμαρτυρηθεί, ο Νίκος Δεληγιάννης, που δεν θα κάτσει στον πάγκο στο εκτός έδρας ματς του προσεχούς Σαββάτου με το Παλαιό Φάληρο!

Πρώτοι σκόρερ για τον Απόλλωνα ήταν οι Νίκολα Μπογκντάνοβιτς και Νίκος Γαρδίκας με τρία γκολ έκαστος.

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ 11-8 (4-2, 3-2, 0-2, 4-2)

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 3, Μόκκας, Γωνιωτάκης 2, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης, Βίτσκοβιτς 1, Γαρδίκας 3, Τουρκομένης, Σολανάκης 2, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσιαβαλιάρης

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανιωλουδάκης, Προσινικλής Ν, Καλαργυρός 2, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 1, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 3, Προσινικλής Π, Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Λασκαρίδης, Καρατζάς 1.


 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728