BOΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - Νίκη στο Κύπελλο για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απολλλωνα

 

 


BOΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νίκη στο Κύπελλο για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απολλλωνα

Μια δύσκολη νίκη πήρε ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης στην πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Γυναικών Βόλεϊ της ΕΣΠΑΑΑ, απέναντι στον ΑΟ Λαγονησίου. Το τελικό 3-2 αντικατοπτρίζει το ανταγωνιστικό παιχνίδι που έγινε ανάμεσα στις δυο ομάδες και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. 

Ο Απόλλων που εμφανίστηκε με ελλείψεις στην σύνθεση του (Διαμάντη, Δεμπεγιώτη, Παπουτσή, Δασκαλάκη, Σδραβοπούλου), μπήκε χαλαρά στο 1ο σετ και έχοντας ως συνέπεια την απώλεια του, με 25-23 από την πολύ ανταγωνιστική ομάδα του Λαγονησίου. Οι αθλήτριες του Γιώργου Κερκινέ, μπήκαν συγκεντρωμένα στα επόμενα δυο σετ και προηγήθηκαν με 2-1. Στο 4ο σετ παρότι ξεκίνησε δυνατά για τις κυανόλευκες, οι ομάδες σύντομα έφτασαν κοντά, με τον Λαγονήσι να αρπάζει το σετ με 25-23. 

Στο tie break, οι ομάδες «κονταροχτυπήθηκαν» με την ομάδα του Απόλλων Σμύρνης να έχει ως βασικό όπλο το σερβίς και να φτάνει στο τελικό 15-13, όπου έφερε και το τελικό 3-2.

ΑΟ Λαγονησίου-ΓΣ Απόλλων Σμύρνης 2-3  (25-23, 17-25, 16-25, 25-23, 13-15)

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης (Κερκινές): Σύλλα (αρχ), Σπυριδάκη, Μπλέκα, Κονοπάτσκα, Καλογεροπούλου, Νουνού, Κοντοπούλου (λ), Μοσφιλιώτη (λ)(Βασιλειάδη, Παπαδοπούλου, Πλουμιστού)

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728