Με πατημένο το… γκάζι ο Απόλλων, πέρασε άνετα από το Φάληρο! (Pics)


Με πατημένο το… γκάζι ο Απόλλων, πέρασε άνετα από το Φάληρο! (Pics)

 

Με το απόλυτο στις νίκες μετά το πέρας της 3ης αγωνιστικής συνεχίζει στον Β’ Όμιλο της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών ο Απόλλων Σμύρνης, που επικράτησε σήμερα με 15-7 του γηπεδούχου Παλαιού Φαλήρου.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» με τον Δημήτρη Μιτελούδη στον πάγκο – καθώς ο Νικος Δεληγιάννης ήταν τιμωρημένος με μία αγωνιστική – από τα μισά της 1ης περιόδου και έπειτα πάτησε το «γκάζι», επέβαλε στον απόλυτο βαθμό τον ρυθμό της κι έφτασε με άνεση στη νίκη, επί του αήττητου μέχρι πρότινος Παλαιού Φαλήρου.

Αποδίδοντας ωραίο και ομαδικό πόλο, με πολύ όμορφες συνεργασίες στην επίθεση και εξαιρετικές τοποθετήσεις στην άμυνα ο Απόλλων, που σήμερα είχε τον Βασίλη Καβουσανό κάτω από τα δοκάρια, ουσιαστικά δεν «κινδύνεψε» σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Μέχρι το φινάλε αύξανε συνεχώς το προβάδισμα, βγάζοντας και αρκετές κόντρες, απόρροια της εξαιρετικής του άμυνας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα (τόσο στα ίσια όσο και στο λιγότερο).

Οκτώ διαφορετικοί παίκτες των «κυανόλευκων» χρίστηκαν σκόρερ, με τον αρχηγό Μανώλη Σολανάκη και τον Κωνσταντίνο Χονδροκούκη να έχουν από τρία.

Επόμενο ματς, αυτό του επόμενου Σαββάτου (29/10) ενάντια στον ΑΝΟ Γλυφάδας για την 4η αγωνιστική της Α1. Αγώνα στον οποίο θα επιστρέψει στον πάγκο ο κόουτς της ομάδας Νίκος Δεληγιάννης.

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης 7-15 (1-4, 2-3, 4-5, 0-3)

Παλαιό Φάληρο (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Γαλανίδης, Βάσσος, Θαλασσινός, Κόχειλας 1, Κουρλιάφτης 3, Τοθ 1, Παπαδόπουλος, Ραντούλοβιτς, Μαυράκης 1, Λιαπάκης, Κουκούνας, Καλης 1, Παρτσόγλου, Αποστολάκος  

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης – Δημήτρης Μιτελούδης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 2, Μπογκντάνοβιτς 2, Μόκκας 2, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 3, Βίτσκοβιτς 1, Γαρδίκας 1, Τουρκομένης, Σολανάκης 3, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσιαβαλιάρης



 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728