Ψυχωμένη εμφάνιση και μεγάλο διπλό στο Περιστέρι για το «5Χ5» του Απόλλωνα!

 

 



Ψυχωμένη εμφάνιση και μεγάλο διπλό στο Περιστέρι για το «5Χ5» του Απόλλωνα!

 

Με απίστευτα ψυχωμένη εμφάνιση και παρά το ότι βρέθηκε με δύο γκολ πίσω στο σκορ (8-6) στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου ο Απόλλων Σμύρνης πήρε μεγάλο «διπλό» με σκορ 14-10 στο Περιστέρι και μετά την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής συνεχίζει με το απόλυτο των νικών στον Β’ Όμιλο της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας!

Η «ελαφρά ταξιαρχία» του Νίκου Δεληγιάννη, που είχε χάσει με αποβολή με αντικατάσταση για τον πανηγυρισμό του στο 1-0 (στα 7:38) τον Χονδροκούκη, δεν πτοήθηκε ούτε στο 6-4 υπέρ του Περιστερίου στα μισά της δεύτερης περιόδου, ούτε στο 8-6 στα 6’ για το φινάλε της 3ης.

Με πρωταγωνιστή στα μετόπισθεν τον Στέφανο Γαλανόπουλο, που πέρασε σε εκείνο το χρονικό σημείο κάτω από τα δοκάρια, και με φοβερές εμπνεύσεις και συνεργασίες στην επίθεση ο Απόλλων με γκολάρες των Σολανάκη, Αλαμάνου και Δίπλαρου πέρασε μπροστά στο σκορ (9-8) στα 2:54 για την 3η περίοδο. Λίγο μετά ο Γαλανόπουλος έπιασε πέναλτι σε εκτέλεση του Χρυσοσπάθη, ο Αλαμάνος έκανε το 8-10 στα 2:10 και παρά το ότι οι γηπεδούχοι μείωσαν στο γκολ (9-10, 1:44), οι «κυανόλευκοι» δεν… κοίταξαν ξανά ποτέ πίσω.

Η άμυνα ήταν… μπετόν, ο Μπογκντάνοβιτς με φοβερό γκολ έκανε το 9-11 στα 0:21 και σκοράροντας άλλα δύο γκολ στην 4η περίοδο για το 9-13 στα 5:26 ουσιαστικά τελείωσε το ματς, που είχε πολλή ένταση και συνολικά 5 αποβολές με αντικατάσταση (τρεις για το Περιστέρι, δύο για τον Απόλλωνα).

Πρώτοι σκόρερ για τον Απόλλωνα οι Σολανάκης, Βίτσκοβιτς (επίσης καθοριστικά τέρματα) και Μπογκαντάνοβιτς με τρία, ωστόσο είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι κανείς δεν υστέρησε και πως αυτό το σπουδαίο διπλό ήταν και πάλι προϊόν ομαδικής δουλειάς και συνεργασίας. Το μεγάλο όπλο αυτής της ομάδας.

Επόμενο ματς το Σάββατο (5/11) με τον Ηλυσιακό στο Γουδή (19:00)

ΓΣ Περιστερίου – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης 10-14 (3-3, 3-3, 3-5, 1-3)

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης 1, Τοράκης, Πρέκας 2, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 3, Φώσκολος 1, Χρυσοσπάθης 3, Τσαχειλίδης, Λαδάς, Χόλαντ, Μπιτσάκος Ανδ., Μαστρογιαννάκος.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 2, Μπογκντάνοβιτς 3, Μόκκας, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος 1, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς 3, Γαρδίκας, Τουρκομένης, Σολανάκης 3, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσιαβαλιάρης.











Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728