Φορτσάτος για το «6Χ6» ο Απόλλων και… τώρα Challenger Cup!

 

 

Φορτσάτος για το «6Χ6» ο Απόλλων και… τώρα Challenger Cup!

Μπαίνοντας… φορτσάτος από την αρχή στο ματς ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με 20-6 του Ηλυσιακού στο κολυμβητήριο στο Γουδή στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών, συνεχίζοντας με το απόλυτο των νικών που τον διατήρησε, βεβαίως, στην κορυφή της βαθμολογίας του Β’ Ομίλου.

Οι παίκτες του Νίκου Δεληγιάννη ήταν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, που διεξήχθη παρουσία περίπου 150 φιλάθλων και των δύο ομάδων, στο κολυμβητήριο στο Γουδή, φτάνοντας με άνεση, όπως καταδεικνύει και το σκορ, στην τελική επικράτηση.

Πρώτος σκόρερ του Απόλλωνα με 7 γκολ αναδείχθηκε ο αρχηγός Μανώλης Σολανάκης, τον οποίο φρόντισαν να τροφοδοτούν οι συμπαίκτες του στο φουνταριστό κι εκείνος με τη σειρά του φρόντισε να τελειώνει τις φάσεις.

Ακόμη ο 18χρονος περιφερειακός Ιάσων Τουρκομένης πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών, ενώ ο επίσης 18χρονος Αναστάσης Μυρίλος σημείωσε τα πρώτα του γκολ με το σκουφάκι του Απόλλωνα στο ελληνικό πρωτάθλημα (είχε σκοράρει στην Ευρώπη). Συνολικά σκόραραν εννιά διαφορετικοί παίκτες για λογαριασμό των κυανόλευκων.

Πλέον η «ελαφρά ταξιαρχία» μπαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία σε διαδικασία ευρωπαϊκής εβδομάδας, αφού από την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 13 του μήνα θα αγωνιστεί στο Κραν της Σλοβενίας για τη φάση των ομίλων του Challenger Cup με ξεκάθαρο στόχο την εξασφάλιση της πρόκρισης στα Προημιτελικά της διοργάνωσης.

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – Ηλυσιακός 20-6 (4-1, 5-3, 6-1, 5-1)

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 3, Μόκκας, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος 2, Μπραΐμης 2, Μυρίλος 2, Βιίτσκοβιτς 1, Γαρδίκας 1, Τουρκομένης 1, Σολανάκης 7, Καβουσανός, Τσιαβαλιάρης.

Ηλυσιακός (Τάσος Σχίζας): Κατσινούλας, Χριστοφίδης, Κρανιας 1, Μπόμπος, Μοσχοβέλης, Λεμπέσης, Αράι 3, Καραβιώτης, Τασόπουλος, Τσιστράκης 1, Ξύλας, Αράκι 1, Ασβεστής, Σφηκάκης, Γκανάτσιος

 













Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728