Σολανάκης, Αλαμάνος και Γαρδίκας στο καμπ της Εθνικής Ανδρών

 

 



Σολανάκης, Αλαμάνος και Γαρδίκας στο καμπ της Εθνικής Ανδρών

Οι Μανώλης Σολανάκης, Νίκος Γαρδίκας και Αλέξανδρος Αλαμάνος του Απόλλωνα Σμύρνης κλήθηκαν από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Θοδωρή Βλάχο στο διήμερο καμπ προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών, που ξεκίνησε σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο (8/11) το βράδυ στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο.

Και οι τρεις θα αγωνιστούν στα δύο φιλικά της Ελλάδας με τον Ολυμπιακό με την κλήση τους να αντανακλά τιμή τόσο στον Σύλλογό μας, όσο βεβαίως και στους ίδιους.

Ο 28χρονος φουνταριστός και αρχηγός της «ελαφράς ταξιαρχίας», Μανώλης Σολανάκης αποτελεί σταθερό μέλος της Εθνικής όντας (μεταξύ άλλων) στην 15αδα στο πρόσφατο ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κροατία και αναπληρωματικός στο Παγκόσμιο, που είχε προηγηθεί στη Βουδαπέστη. 

Ο 22χρονος Αλέξανδρος Αλαμάνος, Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική Εφήβων το 2018 στο Σομπατέλι, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικός όσο και ως περιφερειακός, βλέπει τους κόπους του να δικαιώνονται με αυτήν την κλήση.

Το ίδιο, βεβαίως, ισχύει και για τον 24χρονο περιφερειακό Νίκο Γαρδίκα, Παγκόσμιο Πρωταθλητή με την Εθνική Νέων Ανδρών το 2017 στο Βελιγράδι, που – όπως και ο Αλαμάνος – εξαργύρωσε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με αυτήν την κλήση. Και οι τρεις θα ενσωματωθούν την Τετάρτη στην προετοιμασία του Απόλλωνα Σμύρνης, που ξεκίνησε σήμερα εν όψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων στο Challanger Cup το προσεχές τριήμερο 11-13 Νοεμβρίου (στο Κραν της Σλοβενίας).


 

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728