Η αντίστροφη μέτρηση για τη συμμετοχή του Απόλλωνα Σμύρνης στο Challenger Cup έχει ήδη αρχίσει να μετρά για τα καλά.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» μετέχει στον 4ο Όμιλο, που θα διεξαχθεί στο Κραν της Σλοβενίας, και από τις 11 έως και τις 13 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει τη γερμανική Ludwisburg, την KVIK Kastrup από τη Δανία και την οικοδέσποινα AVK Triglav Kranj.

Από κάθε όμιλο της 1ης φάσης του Challenger Cup προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας στα Προημιτελικά, με τον Απόλλωνα να έχει ως ξεκάθαρο στόχο του την κατάκτηση της πρόκρισης.

Άπαντες στην ομάδα αντιμετωπίζουν με μεγάλο ενθουσιασμό τη συμμετοχή τους στη νεοσύστατη διοργάνωση της LEN, ανυπομονώντας για την έναρξη των υποχρεώσεών τους.

Το πρόγραμμα του 4ου Ομίλου έχει ως εξής (ώρες Ελλάδας):

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου

19:30 Απόλλων Σμύρνης – Sc Ludwigsburg

21:15 AVK Triglav Kranj – KVIK Kastrup

Σάββατο 12 Νοεμβρίου

19:30 Απόλλων Σμύρνης – KVIK Kastrup

21:15 AVK Triglav Kranj – Sc Ludwigsburg

Κυριακή 13 Νοεμβρίου

11:00 KVIK Kastrup – Sc Ludwigsburg

12:45 AVK Triglav Kranj – Απόλλων Σμύρνης

Θυμίζουμε πως η Τρίγκλαβ Κράν μετείχε στον 3o όμιλο του 1ου προκριματικού γύρου του Euro Cup, τον οποίο επίσης φιλοξένησε στο Κραν, γνωρίζοντας πέντε ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Με 11-3 από το Στρασβούργο, 21-3 από την Χόνβεντ, 23-8 από την Τέλιμαρ και 14-3 από την Τεράσα.

Η Λούντβισμπουργκ μετείχε στον όμιλο που φιλοξένησε ο ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο, τερματίζοντας στην 5η (και προτελευταία) θέση με απολογισμό μίας νίκης και τεσσάρων ηττών. Νίκησε την ισπανική Εντσέιντε με 15-13 και ηττήθηκε με 11-5 από την Σολάρις (1η στον όμιλο), 16-7 από την Ντε Ζαν, 12-6 από τον ΠΑΟΚ και 8-5 από την Μονπελιέ.

Τέλος η δανέζικη Καστρούπ μετείχε στον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League, ως αντίπαλος του Πανιωνίου, με απολογισμό μιας νίκης και τριών ηττών. Νίκησε 23-8 την Μπάνια Λούκα και ηττήθηκε με 34-2 από τον Πανιώνιο, 29-4 από την Τουρκουά και 11-6 από την Γκιμαράες.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!Στη φωτογραφία το πρόγραμμα αναγράφεται σε ώρες Σλοβενίας