Πάλεψε με πάθος αλλά ηττήθηκε στο Λαιμό από τη Βουλιαγμένη ο Απόλλων (Pics)

 



Πάλεψε με πάθος αλλά ηττήθηκε στο Λαιμό από τη Βουλιαγμένη ο Απόλλων (Pics)

Την ήττα με 13-9 από τη Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Λαιμού στο εξ αναβολής ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών γνώρισε ο Απόλλων Σμύρνης, μένοντας στη 2η θέση της βαθμολογίας, έξι βαθμούς (21) πίσω από τη σημερινή του αντίπαλο που συνεχίζει με το απόλυτο των νικών (27).

Οι παίκτες του Νίκου Δεληγιάννη «πάλεψαν» στο ματς, κατάφεραν να επιστρέψουν από το εις βάρος τους 9-3, μειώνοντας σε 9-7 στα 6:45 πριν το τέλος της αναμέτρησης, αλλά δεν μπόρεσαν να φέρουν εις πέρας την ανατροπή που επεδίωξαν.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Απόλλωνα να προηγείται με 2-1 στα 3:47 πριν τη λήξη της 1ης περιόδου, αλλά έκτοτε και μέχρι τα 0:15 πριν το ημίχρονο όταν ο Μπογκντάνοβιτς μείωσε σε 7-3 η Βουλιαγμένη πέτυχε έξι αναπάντητα γκολ.  

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με δύο γρήγορα γκολ των γηπεδούχων (9-3 στα 5:23), με τους παίκτες του Απόλλωνα να αφυπνίζονται στη συνέχεια, να κρατούν το μηδέν πίσω για σχεδόν 8 λεπτά και να μειώνουν σε 9-7 στα 6:51 για τη λήξη (Μπογκντάνοβιτς)!

Μάλιστα σε εκείνο το σημείο χάθηκε διπλή ευκαιρία (η πρώτη στον παραπάνω) για το 9-8 με τον ΝΟΒ να κάνει το 10-7 στον παραπάνω στα 5:21. Το υπό πίεση τετ α τετ του Σολανάκη (τρία κερδισμένα πέναλτι στο ματς) σε άμεση εκτέλεση στον παραπάνω στα 5’ κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Τζωρτζάτου και στην επόμενη φάση οι γηπεδούχοι έκαναν το 11-7 (4:34), για να τελειώσει κάπου εκεί το παιχνίδι.

Οι παίκτες του Νίκου Δεληγιάννη, πάντως, έπαιξαν με πάθος, πάλεψαν αλλά πλήρωσαν την απροσεξία σε κάποιες αμυντικές ενέργειες αλλά και το φτωχό ποσοστό στον παραπάνω (1/8 ο Απόλλων έναντι του 2/7 για τον ΝΟΒ).

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης 13-9 (3-2, 4-1, 2-3, 4-3)

ΝΟ Βουλιαγμένης (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος 3, Νικολαΐδης 2, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ, Αλαφραγκής 2, Καπότσης, Κουρούβανης Ν. 1, Φάρμερ 1, Ανδρεάδης, Αλμύρας, Γιαννάτος.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκκας, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας 3, Τουρκομένης, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσιαβαλιάρης.

 











Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728