«Ηρωική» προσπάθεια και ισοπαλία στο φινάλε στη Γλυφάδα για τον Απόλλωνα!




«Ηρωική» προσπάθεια και ισοπαλία στο φινάλε στη Γλυφάδα για τον Απόλλωνα!

Όρθιος στη Γλυφάδα με γκολ του Μπογκντάνοβιτς στο τελευταίο δευτερόλεπτο έμεινε ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, που… υπερσκέλισε το «βουνό» των προβλημάτων που αντιμετώπισε όλη την εβδομάδα, αναδεικνυόμενος ισόπαλος 18-18 (!) σ’ ένα άκρως παραγωγικό παιχνίδι με τον ΑΝΟΓ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Η ίωση που… θέρισε τους «κυανόλευκους» όλη την προηγούμενη εβδομάδα μην επιτρέποντάς τους να προετοιμαστούν καταλλήλως, άφησε εκτός αγώνα τον Χονδροκούκη, που δεν έδωσε το «παρών» στο κολυμβητήριο, αλλά και τους Μόκκα, Μυρίλο, που απλά κάθισαν στον πάγκο. Ο επίσης προερχόμενος από ίωση Αλαμάνος έπαιξε μόνο στα 2 τελευταία λεπτά του ματς, λόγω της αποβολής με τρεις ποινές του μοναδικού διαθέσιμου αμυντικού Μιχάλη Δίπλαρου, ενώ ο Γωνιωτάκης αγωνίστηκε χωρίς να έχει προπονηθεί τις προηγούμενες ημέρες και ο Γαρδίκας έχοντας κάνει μόλις δύο προπονήσεις.

Τα προβλήματα αυτά ήταν λογικό να επηρεάσουν τον Απόλλωνα κόντρα στον αξιόμαχο ΑΝΟ Γλυφάδας, που προηγήθηκε με 10-8 στο ημίχρονο και με 15-11 στο φινάλε της 3ης περιόδου.

Όμως οι παίκτες του Νίκου Δεληγιάννη πραγματοποίησαν «ηρωική» εμφάνιση συνολικά στο ματς και ειδικά στην 4η περίοδο (σκόραραν επτά γκολ), καταφέρνοντας να μειώσουν με τον Γαρδίκα σε 18-17 στα 34’’ και να ισοφαρίσουν με… buzzer beater (0:01) του συγκλονιστικού Μπογκντάνοβιτς, που πέτυχε συνολικά 9 γκολ (!), στο τελικό 18-18.  Σπουδαία επιθετικά εμφάνιση και από τον αρχηγό Μανώλη Σολανάκη, που σκόραρε πέντε γκολ!

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – ΑΝΟ Γλυφάδας 18-18 (6-3, 4-5, 5-3, 3-7)

ΑΝΟ Γλυφάδας (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Ηλιόπουλος Αλ. 1, Σαρτζετάκης 2, Γκαρντιγιάν, Χατζηκυριακάκης 1, Χαλυβόπουλος Ιπ. 1, Γιαννόπουλος 7, Παπαποστόλου 1, Παπαγεωργίου 1, Πούρος 3, Αγκόρτσας, Τσαταλιός 1, Ηλιόπουλος Ν., Θώμογλου, Πριμηκύριος.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 9, Μόκκας, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος 2, Μπραΐμης, Μυρίλος, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας 1, Τουρκομένης, Σολανάκης 5, Καβουσανός, Τσιαβαλιάρης.

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728