Λάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσια την "ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ" του τ. προέδρου του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ προς την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ.

Λάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσια την "ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ" του τ. προέδρου του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ προς την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ.

                                                                       


                                                                 ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αξιότιμε κύριε “προσωρινέ” ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ επειδή εγώ δεν τυγχάνει να είμαι δικομανής θ’ απαντήσω με ανοιχτή επιστολή και πραγματικά γεγονότα στο εξώδικο προς εμένα.

Σε απάντηση λοιπόν της απευθυνόμενης προς εμένα από 22-11-2022 τιτλοφορούμενης ως «εξώδικης διαμαρτυρίας –πρόσκλησης- δήλωση της ΠΑΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ», το περιεχόμενο της οποίας αρνούμαι  και αποκρούω ως αναληθές, αβάσιμο, αναπόδεικτο, αόριστο, «εκφοβιστικό» και σε κάποια σημεία (όπου κάνετε μνεία για  κάποιους αντιδίκους σας!!!)  προδήλως ασυνάρτητο και ακατάληπτο, σας επισημαίνω – υπενθυμίζω τα εξής:

Βεβαίως είμαι από 60 και πλέον ετών ενεργό μέλος του Ιστορικού Συλλόγου Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, τον υπηρέτησα πιστά και ανιδιοτελώς επί εικοσαετίας και πλέον μαζί με αξιόλογους Απολλωνιστές από τις θέσεις του Γενικού Γραμματέα, του Διευθύνοντος Συμβούλου και του Προέδρου.

Επίσης είναι γνωστό ότι έχω αποσυρθεί από τα διοικητικά από του έτους 2007 και έχω αποσυρθεί από την παρακολούθηση των αγώνων της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ από εξαετίας και πλέον όταν με απόφαση σας «στείλατε» στον εισαγγελέα την νεολαία του Συλλόγου μας BASSO RANGO πράγμα πρωτόγνωρο στην ιστορία του Συλλόγου μας. Η μόνη μου ενασχόληση ως απλού μέλους είναι η παρέμβαση μου στα media για θέματα που αφορούν την προάσπιση των συμφερόντων του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ όπως υποχρεούται να κάνει κάθε Απολλωνιστής.

Ενώ λοιπόν  καλώς γνωρίζετε ότι ουδεμία σχέση έχω με το Δ.Σ. του  Γ.Σ.  «ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ», και επομένως ουδέποτε και υπό οιανδήποτε ιδιότητα δεν έχω συμβληθεί εξ ονόματος του ανωτέρω σωματείου με την Π.Α.Ε. , με κατηγορείτε αναληθώς ότι δήθεν συμμετείχα ενεργά στη σύμβαση ΠΑΕ – Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ. Επίσης αποκρύπτετε  ότι όχι μόνο δεν είχα κανένα θεσμικό ρόλο, αλλά ούτε ερχόμουν στο Στάδιο Ριζουπόλεως Γεώργιος Καμάρας. Όσο δε για την υπό συζήτηση νέα σύμβαση 2022-2027 εξακολουθούν να ισχύουν τα ανωτέρω και απλώς παρακολουθώ τις αναρτήσεις του Γ.Σ. και της ΠΑΕ χωρίς να έχω ουδεμία ανάμιξη, πράγμα που το θεωρώ υποτιμητικό για τα αξιόλογα μέλη του Δ.Σ. του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ να επεμβαίνω σε τόσο ζωτικά ζητήματα που αφορούν τις μεταξύ σας σχέσεις. Επειδή είναι προφανές ότι το «απειλητικό» σας εξώδικο μοναδικό σκοπό έχει να εξαλείψει κάθε καλόπιστη φίλαθλη κριτική για τα τεκταινόμενα στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ επειδή προφανώς δεν την αντέχετε και να με φοβίσει για να σταματήσω να εκφράζω τη γνώμη μου παραθέτοντας πραγματικά δεδομένα, σας πληροφορώ ότι ούτε  δέχομαι απειλές από εσάς  ούτε θα με αναγκάσετε να σιωπήσω. Είναι καθήκον κάθε Απολλωνιστή να επεμβαίνει και να προασπίζεται  την ιστορία του Συλλόγου την οποία εσείς δε σέβεστε με τις ενέργειες σας. Κατορθώσατε με τις πράξεις σας να μικρύνετε την ιστορία του Συλλόγου μας αλλά όπως όλοι οι Απολλωνιστές πιστεύουν “μπόρα είναι θα περάσει”. Αναλάβατε εντελώς δωρεάν, άνευ ουδενός χρέους και πληρωμένες όλες τις υποχρεώσεις μέχρι τέλους της σαιζόν, με 1300 εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων στο στάδιο « Γεώργιος Καμάρας» και τον καταντήσατε σε 80 εισιτήρια στην νέα σας έδρα του Πανιωνίου, τα περισσότερα των οποίων είναι της αντιπάλου ομάδας.   Αν θέλετε να αποχωρήσετε πρέπει να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία του προκατόχου σας. Οτιδήποτε άλλο είναι πρόφαση και δημιουργία εντυπώσεων.  Θα μπορούσα να παραθέσω δεκάδες λαθών που έφεραν στη σημερινή κατάσταση τον Ιστορικό μας Σύλλογο, όμως θα παραμείνω στην αλλαγή του εμβλήματος μας της κεφαλής του Θεού Απόλλωνα, με εικόνα κάποιου Άγιου Απόλλωνα που ευτυχώς οι αντιδράσεις των Απολλωνιστών σας ανάγκασαν να μην το επαναλάβετε σε άλλο αγώνα.

Τελειώνοντας θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι όταν εμείς οι αγνοί Απολλωνιστές διοικούσαμε αυτό το Σύλλογο που μεσουρανούσε ως “Ελαφρά Ταξιαρχία” εσείς όπως είναι γνωστό  μπαίνατε στο ημίχρονο στ’ αποδυτήρια της Πεύκης που τότε διοικούσατε και πετάγατε καλαμπόκι στους ποδοσφαιριστές σας. Τελευταία σημείωση και να την θυμηθείτε, η αλλαγή της έδρας της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ που πραγματοποιήσατε στο γήπεδο του Πανιωνίου θ’ αποβεί αργά ή γρήγορα η «ταφόπλακα» της θητείας σας ως “προσωρινού ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ”.

Όσο για το δια ταύτα του εξώδικου σας δε με αφορούν και αν επιμείνετε να θέλετε να πάμε στο δικαστήριο, πράγμα που το απεύχομαι, όταν απευθύνεστε σ’ εμένα να βάζετε το όνομα σας προσωπικά για να μπορούμε να αναμετρηθούμε ενώπιος ενωπίω και όχι αόριστα την ΠΑΕ που δεν είσθε μέλος του Δ.Σ.

Κώστας Παπαγεωργίου

74 χρόνια Απολλωνιστής

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728