Πέταγε… φωτιές με το Περιστέρι ο Απόλλων, επιστρέφοντας δυναμικά στις νίκες!

 Πέταγε… φωτιές με το Περιστέρι ο Απόλλων, επιστρέφοντας δυναμικά στις νίκες!


 

Αποφασισμένος από το ξεκίνημα να κάνει δικό του το ματς με το Περιστέρι μπήκε στο Σεράφειο ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, που… πετώντας «φωτιές» επιθετικά και αποδίδοντας εξαιρετικά στην άμυνα, έφτασε σε μια εντυπωσιακή νίκη με σκορ 15-7 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου στην Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Με έξι γκολ στην πρώτη περίοδο (τα τρία από τον Αλαμάνο) οι «κυανόλευκοι» του Νίκου Δεληγιάννη  – παρατάχθηκαν πλήρεις σε σχέση με τις πολλές απουσίες του αγώνα με τη Γλυφάδα – έδειξαν με το «καλημέρα» τη διάθεσή τους για επιστροφή στις νίκες κλείνοντας το ημίχρονο στο 8-4 και την 3η περίοδο στο 12-5!

Με το «τρίποντο» αυτό η «ελαφρά ταξιαρχία» αποχαιρέτισε με τον καλύτερο τρόπο το 2022, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την 2η θέση του Β’ Ομίλου (28 βαθμούς έναντι 21 Περιστερίου και ΠΑΟΚ), δύο «στροφές» πριν το φινάλε της Α’ Φάσης.

Κάτω από τα γκολποστ ο Στέφανος Γαλανόπουλος ήταν εξαιρετικός, η άμυνα λειτούργησε στην εντέλεια και επιθετικά οι συνεργασίες προσέφεραν θέαμα και γκολ με 8 διαφορετικούς παίκτες να χρίζονται σκόρερ. Πρώτος ήταν ο Αλέξανδρος Αλαμάνος με 4 και ακολούθησαν ο Νίκολα Μπογκντάνοβιτς με 3 και οι Κωνσταντίνος Χονδροκούκης, Μανώλης Σολανάκης με 2.

 

Πριν τον αγώνα, κατόπιν αιτήματος του Συλλόγου μας, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Προέδρου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Γιάννη Παξιβανάκη, που δυστυχώς, μόλις στα 60 του χρόνια, έφυγε χθες από τη ζωή.  

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι στον σημερινό αγώνα επέστρεψε δυναμικά στη δράση μετά την «περιπέτεια» με την υγεία του ο φουνταριστός του Περιστερίου Άγγελος Φώσκολος (τρία γκολ), με σύσσωμο τον Απόλλωνα να τον συγχαίρει για την επιτυχημένη επάνοδό του και να του εύχεται καλή συνέχεια.

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – ΓΣ Περιστερίου 15-7 (6-3, 2-1, 4-1, 3-2)

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 4, Μπογκντάνοβιτς 3, Μόκκας, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος, Μπραΐμης 1, Χονδροκούκης 2, Βίτσκοβιτς 1, Γαρδίκας 1, Τουρκομένης, Σολανάκης 2, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσιαβαλιάρης.

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης 1, Τοράκης, Πρέκας, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 1, Φώσκολος 3, Χρυσοσπάθης 1, Λαδάς, Χόλαντ, Μπιτσάκος Ανδ., Μαστρογιαννάκος.

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728