Σταθερά στις κλήσεις της Εθνικής Ανδρών ο Μανώλης Σολανάκης

 

 

Σταθερά στις κλήσεις της Εθνικής Ανδρών ο Μανώλης Σολανάκης

Σταθερά μεταξύ των επιλογών του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ανδρών, Θοδωρή Βλάχου, είναι ο Μανώλης Σολανάκης.

Ο αρχηγός του Απόλλωνα Σμύρνης συμπεριλήφθηκε μεταξύ των 20 πολιστών που κλήθηκαν να μετάσχουν σε καμπ προετοιμασίας στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά εν όψει των  εν όψει των σημαντικών αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ελλάδας το 2023 (Παγκόσμιο Κύπελλο, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα).

Ο 28χρονος φουνταριστός θα πάρει μέρος στις προπονήσεις της Εθνικής αύριο (22/13) και μεθαύριο (23/12) και ακολούθως σε εκείνες του διαστήματος 26 έως και 29 Δεκεμβρίου, οπότε και θα πραγματοποιηθούν τα δύο επίσημα φιλικά προετοιμασίας με την Ιταλία στις 27/12 (20:00) και στις 29/12 (20:00), στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά.

Να σημειώσουμε ότι ο Μανώλης Σολανάκης πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά και φέτος, όντας ο πρώτος σκόρερ του Β’ Ομίλου της Α1 των Ανδρών με 38 γκολ σε 12 παιχνίδια (ακολουθεί δεύτερος στην κατάταξη των σκόρερ ο Νίκολα Μπογκντάνοβιτς με 37), έχοντας σκοράρει, μάλιστα, ακόμη 13 φορές στους ευρωπαϊκούς αγώνες του Απόλλωνα.

Συνεχίζει το ίδιο δυναμικά με την περυσινή σεζόν στη διάρκεια της οποίας σημείωσε συνολικά 73 γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη.  

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728