Κυριάρχησε στο β’ ημίχρονο ο Απόλλων και επέστρεψε στις νίκες! (Pics)


Κυριάρχησε στο β’ ημίχρονο ο Απόλλων και επέστρεψε στις νίκες! (Pics)

 


Με κυριαρχική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και αφού είχε δώσει δικαιώματα στο πρώτο ο Απόλλων Σμύρνης επέστρεψε από το εις βάρος του 9-6 στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου, επικρατώντας, τελικώς, με 16-10 του Παλαιού Φαλήρου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Στο πρώτο ημίχρονο, με εξαίρεση κάποιες συνεργασίες στην επίθεση, σχεδόν τίποτα δεν λειτούργησε σωστά με το Φάληρο να κλείνει το δεύτερο οκτάλεπτο προηγούμενο με 8-6.

Μάλιστα στις αρχές του 3ου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 9-6 στα 7:34, ωστόσο στη συνέχεια «μίλησαν» η ποιότητα και η ψυχή των παικτών του Νίκου Δεληγιάννη. Με άμυνα που… μάσαγε σίδερα, τον Καβουσανό να μπλοκάρει ό,τι πήγαινε εντός εστίας και τις συνεργασίες μπροστά να πετούν… φωτιές ο Απόλλων με ένα σερί 7-0 προηγήθηκε με 13-9 στα 4:16 για τη λήξη, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά την υπόθεση νίκη. Το Φάληρο σκόραρε μετά από 12 λεπτά για να μειώσει σε 13-10 στα 3:44, με τον Απόλλωνα να πετυχαίνει τρία ακόμη γκολ για το 16-10.

Πρώτος σκόρερ των «κυανόλευκων» ήταν ο αρχηγός Μανώλης Σολανάκης με 5 γκολ (και δύο κερδισμένα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο) και ακολούθησαν με τρία οι Αλαμάνος και Γαρδίκας. Όλα τα γκολ των παικτών της ομάδας μας, πάντως, και ειδικά όπως εξελίχθηκε το ματς, ήταν κρίσιμα με τη νίκη να έρχεται, όπως πάντα, ως αποτέλεσμα συνολικής δουλειάς.

Να σημειώσουμε ότι στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου ο Τοθ χτύπησε τον Μπραΐμη, σχίζοντάς του το ζυγωματικό, χωρίς, ωστόσο να αποβληθεί. Και αυτή η φάση έπαιξε ρόλο στην… αφύπνιση των παικτών, με τον Μπραΐμη να επιστρέφει στο ματς, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. 

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – ΑΟ Παλαιού Φαλήρου 16-10 (3-3, 3-5, 4-1,6-1)

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης – Δημήτρης Μιτελούδης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 3, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας 1, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος, Μπραΐμης 1, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας 3, Τουρκομένης, Σολανάκης 5, Καβουσανός,  Τσιαβαλιάρης

Παλαιό Φάληρο (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Γαλανίδης, Πικρίλας, Θαλασσινός 2, Κόχειλας 1, Κουρλιάφτης 2, Τοθ 2, Παπαδόπουλος Γ. 2, Παπαδόπουλος Κ., Μαυράκης, Λιαπάκης 1, Κουτλάκης, Καλης 1, Γιαννέλης, Παγουλάτος, Αποστολάκος  

 











 

 

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728