O Απόλλων έδωσε συγκλονιστική «μάχη» στο Λαιμό και ηττήθηκε στα… σημεία του συναρπαστικού ντέρμπι!

 



O Απόλλων έδωσε συγκλονιστική «μάχη» στο Λαιμό και ηττήθηκε στα… σημεία του συναρπαστικού ντέρμπι!

Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης έδωσε μία… συγκλονιστική «μάχη» στο Λαιμό, κατάφερε να παραβιάσει 16 φορές την εστία της Βουλιαγμένης, αλλά δεν μπόρεσε να φύγει με το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος γνωρίζοντας στις λεπτομέρειες την ήττα με 18-16, ύστερα από ένα «τρομερό» ματς! Πιθανώς το κορυφαίο της φετινής σεζόν!

Είναι χαρακτηριστικό ότι το 18ο γκολ του ΝΟΒ σημειώθηκε με πέναλτι στα 8’’ πριν τη λήξη, με το ματς μέχρι τότε να είναι το απόλυτο ντέρμπι και η εξέλιξή του συναρπαστική!

Η αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» με τον Δημήτρη Μιτελούδη στον πάγκο και τον τιμωρημένο Νίκο Δεληγιάννη στην εξέδρα κατάφερε, πετώντας… φωτιές επιθετικά, να προηγηθεί με 7-5 στο φινάλε της 1ης περιόδου, αναγκάζοντας τον Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς να αλλάξει τον Τζωρτζάτο με τον Ανδρεάδη.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 9-9 με τη Βουλιαγμένη να παίρνει προβάδισμα δύο τερμάτων στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου (11-9) και τριών στα 3:21 για τη λήξη της (15-12). Όμως, τότε, ο Απόλλων έβγαλε ξανά αντίδραση ισοφαρίζοντας με γκολ των Γαρδίκα, Μπογκντάνοβιτς και Σολανάκη σε 15-15 στα 4:07 πριν το φινάλε! Σε διπλό παραπάνω ο ΝΟΒ έκανε το 16-15 και ακολούθως το 17-15 στα 2:53 για να μειώσει στο γκολ (17-16) με πέναλτι (που κέρδισε ο Γαρδίκας) ο Μπογκντάνοβιτς στα 1:27.

Ακολούθησαν επιθέσεις με πολλή ένταση (όπως σε όλη τη διάρκεια του ματς, το οποίο είχε πολλές αποβολές), αλλά το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε για τον «ηρωϊκό» Απόλλωνα που δέχτηκε το 18-16 στα 0:08 με πέναλτι.

Να σημειώσουμε ότι δυο φορές άλλαξε τερματοφύλακα ο ΝΟΒ, ενώ ο Γαλανόπουλος πήρε τη θέση του Καβουσανού στις αρχές της 3ης περιόδου. Πέντε γκολ για τον Απόλλωνα σημείωσε ο Μπογκντάνοβιτς, ενώ τέσσερα ο αρχηγός Μανώλης Σολανάκης, που κέρδισε και 9 αποβολές!

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης 18-16 (5-7, 4-2, 6-4, 3-3)

ΝΟ Βουλιαγμένης (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 3, Τρούλος 3, Νικολαΐδης, Παπασηφάκης 3, Γούντχεντ 2, Αλαφραγκής 1, Κωνσταντόπουλος, Κουρούβανης 1, Φάρμερ 2, Ανδρεάδης, Αλμύρας 3, Γιαννάτος.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης – Δημήτρης Μιτελούδης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 5, Μόκκκας, Γωνιωτάκης 2, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς 1, Γαρδίκας 2, Τουρκομένης, Σολανάκης 4, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσιαβαλιάρης.

 











Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728