Απολλωνιστική «πανστρατιά» στο κατάμεστο Σεράφειο και ιστορικό ματς – γιορτή! (Pics + Vid)

 

 

Απολλωνιστική «πανστρατιά» στο κατάμεστο Σεράφειο και ιστορικό ματς – γιορτή! (Pics + Vid)

Μια απολλωνιστική πανστρατιά για τον ιστορικό πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα της αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας»! Ο κόσμος από το πρωί είχε εξαντλήσει τα εισιτήρια και από τις 7 το βράδυ γέμισε ασφυκτικά κάθε γωνιά του Σεράφειου δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα. Οι παίκτες του Νίκου Δεληγιάννη χόρευαν στον ρυθμό των συνθημάτων και ο Απόλλων Σμύρνης έφτασε στη σπουδαία νίκη με 9-5 επί της Γαλατασαράι στον 1ο Προημιτελικό του Challenger Cup!

Ο αγώνας είχε το χαρακτήρα μιας υπέροχης γιορτής από κάθε άποψη. Περισσότεροι από 450 φίλαθλοι βρέθηκαν στο Σεράφειο και με τις φωνές τους τους έδιναν τον τόνο νίκης στους παίκτες της «ελαφράς ταξιαρχίας», που φρόντισαν να «εναρμονιστούν» απόλυτα με αυτόν! Ένα πολύ σημαντικό μερίδιο της νίκης είναι και δικό τους, καθώς με κορεό στην έναρξη του αγώνα, σημαίες παντού και αδιάκοπα συνθήματα έδωσαν τεράστια ώθηση στην ομάδα. Κόσμος και αθλητές έγιναν ένα, σε μια βραδιά που θα μείνει σε όλους αξέχαστη!

Ο Απόλλων προηγήθηκε με 5-1 στο ημίχρονο, με τη Γαλατά να μειώνει στην 3η περίοδο σε 8-5, διάστημα στο οποίο οι ποινές ήταν 12-4 υπέρ της. Στην 4η και τελευταία ο Γαλανόπουλος, που ήταν εξαιρετικός και σήμερα, δεν δέχτηκε γκολ, καθώς η άμυνα των «κυανόλευκων» λειτούργησε – όπως και στο πρώτο ημίχρονο – στο απόλυτο με τους «κυανόλευκους» να φτάνουν στην τελική επικράτηση με 9-5 και να παίρνουν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Challenger Cup εν όψει της ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη στις 8 Φεβρουαρίου.

Στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης, που είχε ως πρώτο του σκόρερ τον Νίκο Γαρδίκα με τρία γκολ και άπαντες σε πολύ καλή μέρα σε άμυνα και επίθεση, κάθισε ο Δημήτρης Μιτελούδης, καθώς ο Νίκος Δεληγιάννης ήταν τιμωρημένος και έζησε (όπως όλοι) έντονα το ματς στην εξέδρα πίσω από τον πάγκο.

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – Γαλατασαράι 9-5 (3-0, 2-1, 3-4, 1-0)

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης – Δημήτρης Μιτελούδης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας 2, Γωνιωτάκης, Δίπλαρος, Μπραϊμης 1, Χονδροκούκης 1, Βίσκοβιτς, Γαρδίκας 3, Μυρίλος 1, Σολανάκης, Καβουσανός.

Γαλατασαράι (Μίγιατ Μιγιάτοβιτς): Κιλ, Ατσάρ, Ναϊπόγκλου, Τσολάκ 2, Κανέρ, Γκιουλέντς, Σεμένογκλου, Ντεστιτσί 2, Ντεμιρέλ, Κρίστιτς 1, Τουράν, Ακάια, Ερκαπλάν.

VIDEO:  https://www.instagram.com/p/Cn2O3x1LHUp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728