Δίπλαρος: «Είμαστε… πολύ έτοιμοι για τον αγώνα με τη Γαλατασαράι»! (Vid)

 


Δίπλαρος: «Είμαστε… πολύ έτοιμοι για τον αγώνα με τη Γαλατασαράι»! (Vid)

Οι ώρες έχουν αρχίσει να μετρούν για τα καλά αντίστροφα. Την προσεχή Τετάρτη 25 Ιανουαρίου η επανιδρυθείσα το 2014 στην Αθήνα… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία», στην 6η διαδοχική της παρουσία στην Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών και στην 4η συνεχόμενη ευρωπαϊκή παρουσία θα δώσει το ιστορικό πρώτο της εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα!

Το Σεράφειο κολυμβητήριο θα φορέσει το ευρωπαϊκό του «κουστούμι»  για να φιλοξενήσει τον 1ο Προημιτελικό του Challenger Cup μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και της Γαλατασαράι, που θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ.

Τόσο ο κόσμος όσο και άπαντες στην ομάδα περιμένουν πως και πως αυτόν τον αγώνα, για τον οποίο μιλά στην κάμερα του apollonwaterpolo ο Μιχάλης Δίπλαρος.

Ο δυναμικός αμυντικός του Απόλλωνα Σμύρνης, που την προηγούμενη του αγώνα ημέρα (24/1) κλείνει τα 24 του χρόνια, αναφέρεται στην προσμονή όλων στην ομάδα, αλλά κυρίως στην ετοιμότητά τονίζοντας… απλά και κατανοητά πως «είμαστε… πολύ έτοιμοι»!

Αναλυτικά ο Μιχάλης Δίπλαρος δήλωσε:

«Είναι το πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι για τον Απόλλωνα. Σίγουρα το περιμένουμε και εμείς και ο κόσμος πάρα πολύ καιρό. Είναι ένα μεγάλο τεστ για την ομάδα μας, θέλουμε πολύ να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο Challenger Cup. Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε συγκεντρωθεί και προπονούμαστε πάνω σε αυτό το παιχνίδι και πιστεύω ότι είμαστε πολύ έτοιμοι! Έχουμε λίγες μέρες προετοιμασίας ακόμη, αλλά είμαστε ήδη σε πολύ καλό δρόμο»

 (Vid): https://www.instagram.com/p/CnuNKp6KJeb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728