ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α1 - Β΄ ΦΑΣΗ - 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

 

 


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α1 - Β΄ ΦΑΣΗ - 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 

ΚΥΡΙΑΚΗ 12-02-2023 - ΩΡΑ 14:00

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ


Μετά από δύο εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης επιστρέφει στη δράση αντιμετωπίζοντας την προσεχή Κυριακή (12/2) στις 14:00 στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά τον προσφάτως Κυπελλούχο Ελλάδας Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική του 1ου Γκρουπ στη Β’ Φάση της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Οι «κυανόλευκοι» προέρχονται από τις δύο σερί νίκες στη δεύτερη φάση επί των Παναθηναϊκού (εκτός) και Πανιωνίου (εντός) και θα «παλέψουν» κόντρα στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι προπορεύονται στην κατάταξη έχοντας το απόλυτο των νικών στα 16 παιχνίδια που έχουν δώσει φέτος στο Πρωτάθλημα (48 βαθμοί).

Ο Απόλλων από την άλλη είναι 4ος στη βαθμολογία με 38 βαθμούς, έχοντας μειώσει στον έναν τη διαφορά από τον 3ο Πανιώνιο.

Η προετοιμασία για τον πολύ απαιτητικό αγώνα της Κυριακής ολοκληρώνεται αύριο (11/2), με την «ελαφρά ταξιαρχία» να έχει ακόμη μπροστά της τον εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης (15/2, 21:00) με τον Εθνικό Πειραιώς, πριν τη σπουδαία ρεβάνς για τα Προημιτελικά του Challenger Cup με τη Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη (18/2).

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728