Ο Απόλλων Αθηνών (Δάφνη) το ντέρμπι, 2-0 τα Βριλήσσια

 

 

Ο Απόλλων Αθηνών (Δάφνη) το ντέρμπι, 2-0 τα Βριλήσσια

Νέα δεδομένα ισχύουν από σήμερα (11/2) στην κορυφή του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ, όπου η μάχη προμηνύεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα!

Στο μεγάλο ντέρμπι που έγινε στο γήπεδο Κ. Αχαρνών, ο Απόλλων Αθηνών (Δάφνη) νίκησε με 2-0 τα Βριλήσσια και τα «έπιασε» στην πρώτη θέση, έχοντας μάλιστα το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία λόγω καλύτερου συντελεστή τερμάτων! Ύστερα από ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι που έγινε μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 76ο λεπτό με κεφαλιά του Νόκα, ο οποίος είχε έρθει νωρίτερα από τον πάγκο και στη συγκεκριμένη φάση νίκησε στον αέρα τον Τζεβελέκη, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα (1-0). Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν για την ισοφάριση, όμως στο 85' δέχθηκαν και δεύτερο πλήγμα, αφού ο Κορφιάτης σκόραρε στο πλασέ που επιχείρησε και σημείωσε το τελικό 2-0 μέσα σε αποθέωση!

 

Διαιτητές: Αλάμπεης, Μαραθωνίτης-Καραγεώργος. 

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ/ΔΑΦΝΗ (Θανάσης Αθανασόπουλος): Δράκο, Δούρος, Αμπεντινάι, Ασημακόπουλος, Χασκής, Βλαχονικολέας, Κορφιάτης, Τριανταφυλλίδης, Πρισιμιτζής, Κοφίνης, Ριζιάνι

 

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Δημήτρης Λειβαρτζινός): Τζεβελέκης, Κόκκινος, Γεροντάκης (29' λ.τρ. Κυριακόπουλος (80' Φωτούχος)), Ελεζάι (67' λ.τρ. Δημητρέλος), Τσιούμας, Μότσιος, Χαλεπλής (46' Προβίδης), Αραμπατζής, Τσιούμας, Κανέλλος, Γκιονάι (80' Κωνσταντινίδης).

 

Aπό: https://soccerlive.gr/ 

 

Φωτογράφιση Βαγγέλης Ζαρδής: https://photos.app.goo.gl/xDnLpUjuVeEWg7Vy9

 






 

 


















Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728