Τον Πανιώνιο στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης αντιμετωπίζει αύριο (25/2) στις 18:00 ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης

Τον Πανιώνιο στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης αντιμετωπίζει αύριο (25/2) στις 18:00 ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης


 

Τον Πανιώνιο στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης αντιμετωπίζει αύριο (25/2) στις 18:00 ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 1ου Γκρουπ στη Β’ Φάση της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Τρεις στροφές πριν την ολοκλήρωση αυτής της φάσης οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 44 βαθμούς έναντι των 39 των 4ων «κυανέρυθρων» και θέλουν να διατηρηθούν εκεί εν όψει των πλέι οφ του Απριλίου.

Στον 1ο γύρο ο Απόλλων Σμύρνης είχε επικρατήσει του Πανιωνίου με 12-11 με φοβερό γκολ στην εκπνοή από τον Μανώλη Σολανάκη και στοχεύει και αύριο στο θετικό αποτέλεσμα ενάντια σε μια ποιοτική ομάδα, που προέρχεται από πέντε σερί ήττες (σε Ελλάδα και Ευρώπη) και θα ψάξει αντίδραση.

Από την άλλη η «ελαφρά ταξιαρχία» του Νίκου Δεληγιάννη, μετά την παρένθεση της ήττας από τον Ολυμπιακό, συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία της μετρώντας σε μια εβδομάδα ένα σερί τριών νικών σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας μπροστά της και τον 1ο Ημιτελικό του Challenger Cup την επόμενη Τετάρτη (1 Μαρτίου) με την Τενερίφη στα Κανάρια Νησιά, που θα ολοκληρώσει ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα αγώνων (ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι τις 18 Μαρτίου).

Το αυριανό ντέρμπι μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και του Πανιωνίου θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΕΡΤsports 1.

Στηρίζουμε τον Απόλλωνα!

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!

 

 

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728