Κυριαρχικός κόντρα στον Εθνικό ο Απόλλων, που πέρασε 3ος πριν τη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης! (Pics)

 


Κυριαρχικός κόντρα στον Εθνικό ο Απόλλων, που πέρασε 3ος πριν τη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης! (Pics)

Αντιμετωπίζοντας με απόλυτη σοβαρότητα από την αρχή μέχρι και το φινάλε την αναμέτρηση ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης κυριάρχησε στο Σεράφειο κολυμβητήριο ενάντια στον Εθνικό Πειραιώς για την 4η αγωνιστική της Β’ Φάσης φτάνοντας σε άνετη επικράτηση με σκορ 14-5. Νίκη, που σε συνδυασμό με την ήττα του Πανιωνίου στο Ποσειδώνιο από τον ΠΑΟΚ, έφερε τους «κυανόλευκους» στην 3η θέση του 1ου γκρουπ με 41 βαθμούς έναντι 39 των «κυανέρυθρων»!

Τρεις μέρες πριν τον 2ο Προημιτελικό του Challenger Cup με τη Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη οι παίκτες του Νίκου Δεληγιάννη έδειξαν ότι είναι απόλυτα έτοιμοι για την μεγάλη πρόκληση της πρόκρισης στα Ημιτελικά του θεσμού, αποδίδοντας πολύ ωραίο πόλο.

Με συγκέντρωση τόσο στην άμυνα – ο Εθνικός σκόραρε για πρώτη φορά στο ματς μετά από 12,5 λεπτά αγώνα (!) –  όσο και στην επίθεση ο Απόλλων προηγήθηκε 5-0 στην 1η περίοδο και με 8-2 στο ημίχρονο, για να διευρύνει κι άλλο τη διαφορά μέχρι το φινάλε.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Νίκος Γαρδίκας, που σκόραρε έξι γκολ με φοβερά σουτ από την περιφέρεια, σ’ ένα ματς στο οποίο όλοι οι παίκτες της «ελαφράς ταξιαρχίας» απέδωσαν εξαιρετικά («κέρβερος» ξανά κάτω από τα γκολποστ ο Γαλανόπουλος, αποκρούοντας και πέναλτι)!

Πλέον, η συγκέντρωση όλων στρέφεται αποκλειστικά στη ρεβάνς της νίκης του Απόλλωνα με 9-5 επί της Γαλατασαράι, με τον στόχο να είναι ένας και μοναδικός: Η πρόκριση στα Ημιτελικά του Challenger Cup. Κάτι που ζήτησαν με συνθήματα και οι φίλαθλοι της ομάδας, που βρέθηκαν απόψε στο Σδεράφειο.

Η αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Παρασκευής και ο 2ος Προημιτελικός θα διεψαχθεί το προσεχές Σάββατο στις 19:30 (ώρα Ελλάδας).   

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – Εθνικός Πειραιώς 14-5 (5-0, 3-2, 3-2, 3-2)

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 3, Μόκκας 1, Γωνιωτάκης, Δίπλαρος 1, Μπραΐμης, Χονδροκούκης, Βίτσκοβιτς 1, Γαρδίκας 6, Τουρκομένης 1, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσιαβαλιάρης.

Εθνικός Πειραιώς (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος, Ιωάννου, Τεσάνοβιτς, Μπέτο 2, Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας, Βιτέλλας 1, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος, Μαθιόπουλος 2, Λαδάς, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος, Ζωγράφος 

 











 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728