«Μάγκικη» νίκη επί του Παναθηναϊκού και στο + 5 από την 3η θέση ο Απόλλων Σμύρνης!

 



«Μάγκικη» νίκη επί του Παναθηναϊκού και στο + 5 από την 3η θέση ο Απόλλων Σμύρνης!

 

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τον εορτάζοντα σήμερα Στέφανο Γαλανόπουλο (30 ετών) και τον Νίκολα Μπογκτνάνοβιτς (5 γκολ), όπως και συνολικά… μάγκικη εμφάνιση ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης συνέχισε το νικηφόρο σερί του σε Ελλάδα και Ευρώπη επικρατώντας με 11-9 του Παναθηναϊκού στο Σεράφειο για την 5η αγωνιστική της Β’ Φάσης.

Με τη νίκη αυτή η 3η της βαθμολογίας «ελαφρά ταξιαρχία» αποσπάστηκε (τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Β’ Φάσης) 5 βαθμούς από τον 4ο Πανιώνιο (ηττήθηκε στο Περιστέρι), τον οποίο αντιμετωπίζει το προσεχές Σάββατο στη Νέα Σμύρνη για την 6η αγωνιστική.

Το σημερινό ματς ενάντια στον Παναθηναϊκό ξεκίνησε με εισβολή περισσότερων των 100 οπαδών των «πρασίνων», που κατά τη παρουσία τους προκάλεσαν φθορές στο Σεράφειο.

Στο αγωνιστικό σκέλος οι «κυανόλευκοι» ξεκίνησαν εξαιρετικά προηγούμενοι με 4-1 στην 1η περίοδο, αλλά στην 2η σαν να υπέστησαν… μπλακ άουτ δίνοντας τη δυνατότητα στους «πράσινους» να προηγΗθούν με ένα επί μέρους 5-0 με 6-4 στο ημίχρονο.

Στα 3:31 πριν το φινάλε της 3ης περιόδου με το σκορ στο 5-6 ο Στέφανος Γαλανόπουλος έπιασε πέναλτι και κάπου εκεί η τελική αντεπίθεση ξεκίνησε χάρις στην εξαιρετική άμυνα (και τις αποκρούσεις του Γαλανόπουλου) και τις πολύ ωραίες συνεργασίες και τα γκολ στην επίθεση.

Αρχικά ο Απόλλων προηγήθηκε 7-6 (πριν το 7-7 της 3ης περιόδου) και ακολούθως με 11-8 στα 2’ πριν το τέλος, όταν και ο Γωνιωτάκης με πανέμορφο γκολ μετά από φοβερή πάσα του Μπογκτνάνοβιτς «καθάρισε» επί της ουσίας το ματς (τελικό 11-9).

Ο τελευταίος «μίλησε» με σπουδαία γκολ σε κρίσιμες στιγμές (5!), όπως και ο αρχηγός Μανώλης Σολανάκης και οι Γωνιωτάκης, Γαρδίκας. Εξαιρετικοί ήταν και οι 18χρονοι Μυρίλος και Τουρκομένης, που πήραν πολύ χρόνο συμμετοχής στον αγώνα.  Άπαντες, πάντως, έδειξαν χαρακτήρα όταν το ματς πήγε να… στραβώσει, με την «ελαφρά ταξιαρχία» να αποδεικνύει για ακόμη μία φορά την… ψυχή και την ποιότητά της. 

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός 11-9 (4-1, 0-5, 3-1, 4-2)

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 5, Μόκκας, Γωνιωτάκης 2, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας 1,Τουρκομένης, Σολανάκης 2, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσιαβαλιάρης   

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Σιαμάς Γ., , Δευτεραίος, Τόττης 1, Άντζιτς 2, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης 2, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 2, Κρατημένος, Σιαμάς Χ., Ζερβουδάκης











 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728