Κοπή πίτας με αισιόδοξα μηνύματα για τα… σπουδαία που έρχονται! (Pics)

 Κοπή πίτας με αισιόδοξα μηνύματα για τα… σπουδαία που έρχονται! (Pics)

 

Ο Απόλλων Σμύρνης είναι μια μεγάλη οικογένεια! Η ενότητα αυτή έλαμψε και απόψε κατά τη διάρκεια της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ανδρικής ομάδας Υδατοσφαίρισης στην αίθουσα τροπαίων του Γεώργιος Καμάρας στη Ριζούπολη.

Εκεί όπου τον Ιούλιο του 2014 ξεκίνησαν όλα με την παρουσίαση, τότε, των πρώτων παικτών που στελέχωσαν το ρόστερ της… αμφίβιας «ελαφρά ταξιαρχίας», που ξεκίνησε από τη Γ’ Εθνική για να φτάσει σήμερα, λιγότερο από εννιά χρόνια μετά, να παίζει την πρόκρισή της στα Ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης (Challenger Cup)!

Το ενωμένο τρίπτυχο, ομάδα (τεχνικό τιμ και παίκτες), κόσμος και διοίκηση, αποτελεί την εγγύηση της επιτυχίας, όπως τόνισε στην ομιλία του ο εμπνευστής της δημιουργίας του τμήματος Υδατοσφαίρισης και φύσει και θέσει ηγέτης αυτού Γιώργος Αφρουδάκης.

Ο τελευταίος, πριν την έναρξη της εκδήλωσης μάζεψε τους παίκτες στο χορτάρι της Ριζούπολης μιλώντας τους για τις προκλήσεις που υπάρχουν μπροστά τόσο για τους ίδιους όσο και για το Σύλλογο σε Ευρώπη, αλλά και Ελλάδα.

Ακολούθως στην αίθουσα τροπαίων, όπου βρέθηκαν η διοίκηση του ερασιτέχνη, εκείνη του τμήματος, φίλαθλοι, αντιπροσωπεία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ και, βεβαίως, σύσσωμη η ανδρική ομάδα πόλο ξεκίνησε η γιορτή της κοπής της πίτας την οποία άνοιξε ο τιμ μάνατζερ του τμήματος, Σπύρος Μίντζης.

Ακολούθησε η ομιλία του προπονητή Νίκου Δεληγιάννη, που τόνισε τη μεγάλη ιστορία του Απόλλωνα ως Συλλόγου, ανέδειξε τη σημαντική βοήθεια του κόσμου τόσο στις χαρές όσο και στις λύπες και παρουσίασε ένα προς ένα τα μέλη της ομάδας.  Το ίδιο μήνυμα έστειλε και ο αρχηγός, Μανώλης Σολανάκης, ο οποίος – όπως και όλοι οι συμπαίκτες του – είχε την ευκαιρία  να τα πει αρκετή ώρα με τους φιλάθλους.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Γιώργος Αφρουδάκης, ευχαριστώντας για ακόμη μία φορά τον Σταμάτη Βελλή, το ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου και τον κόσμο για τη μεγάλη βοήθεια και στήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Ακολούθως έκοψε την πίτα με τον πατέρα του Πόλυ Αφρουδάκη, μέλος του ΔΣ του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης και σημαίνοντα για την πορεία της ομάδας άνθρωπο, να κερδίζει το φλουρί!

Οι ιαχές των φιλάθλων, που ζητούσαν πρόκριση επί της Γαλατασαράι και Ευρωπαϊκό, ήταν το καλύτερο φινάλε σε μια λιτή, οικογενειακή, όμορφη και… Απολλωνιστική γιορτή, που έστειλε τα πιο αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον. Εγγύς και απώτερο! 

 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728