Ήττα στις λεπτομέρειες από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (Pics)

 




Ήττα στις λεπτομέρειες από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (Pics)


Την ήττα με 7-6 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη σ’ ένα συνολικά κακό παιχνίδι, που χαρακτηρίστηκε από τα πολλά λάθη εκατέρωθεν, γνώρισε ο Απόλλων Σμύρνης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 1ου γκρουπ της Β’ Φάσης.

Το ματς ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος με το αποτέλεσμα να κρίνεται στις λεπτομέρειες και την έλλειψη συγκέντρωσης των «κυανόλευκων» σε συγκεκριμένα σημεία του αγώνα, που ειδικά στο φινάλε, αποδείχτηκαν καθοριστικά.

Ο Απόλλων, που αγωνίστηκε χωρίς τον Γαρδίκα αλλά με την ενίσχυση περισσοτέρων των 50 φιλάθλων του, προηγήθηκε 2-0 με τον Πανιώνιο να απαντά με ένα 3-0 παίρνοντας εκείνος το προβάδισμα προτού ισοφαρίσει στο 3-3 του οκταλέπτου ο Μπογκντάνοβιτς.

Στην 2η περίοδο κυρίαρχο ρόλο έπαιξαν οι άμυνες και οι βεβιασμένες επιθέσεις και καμία ομάδα δεν σκόραρε, σκηνικό που (σχεδόν) επαναλήφθηκε στην 3η, η οποία ολοκληρώθηκε στο 4-4.

Στα 3:06 πριν το τέλος του αγώνα ο Σολανάκης ισοφάρισε σε 5-5 στον παραπάνω, αλλά οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα με 6-5 στην επόμενη φάση.

Ο Απόλλων έβγαλε σπουδαία άμυνα στον λιγότερο λίγο πριν το παιχνίδι μπει στο τελευταίο του λεπτό όμως στην επίθεσή του έγινε λάθος, με τον Πανιώνιο να βγαίνει στην κόντρα κάνοντας το 7-5 στα 33’’. Ο Μπογκντάνοβιτς μείωσε άμεσα σε 7-6 (στα 23’’), ωστόσο δεν υπήρχε χρόνος για να γυρίσει το ματς.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» παραμένει στην 3η θέση στο +2 από τον 4ο Πανιώνιο δυο «στροφές» πριν το φινάλε και στρέφεται, πλέον, αποκλειστικά στον 1ο Ημιτελικό του Challenger Cup με την Τενερίφη στα Κανάρια Νησιά την προσεχή Τετάρτη, με τον κόσμο της ομάδας, που βρέθηκε σήμερα στη Νέα Σμύρνη, να προτρέπει με τα συνθήματά του σε…διπλό!

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – Πανιώνιος 7-6 (3-3, 0-0, 1-1, 3-2)

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς 1, Γκιουβέτσης 2, Μπιτάτζε, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης, Παπάκος 1, Γούνας 2, Σπούνερ, Καπετανάκης, Αναγνώστου, Λοράντος, Κανελλόπουλος Χρ.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 2, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Δίπλαρος 1, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας, Τουρκομένης, Σολανάκης 2, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσιαβαλιάρης.

Φωτογραφίες ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – Βαγγέλης Ζαρδής ελεύθερες προς χρήση από τα ΜΜΕ











 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728