Τερψιθέα - Απόλλων Αθηνών/Δάφνη 1-5

 

 


Τερψιθέα - Απόλλων Αθηνών/Δάφνη 1-5

Άλλο ένα σπουδαίο αποτέλεσμα πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Απόλλων Αθηνών/Δάφνη και πραγματοποίησε ακόμη ένα βήμα προς την άνοδο στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Με κορυφαίο και σκόρερ τον Κορφιάτη ο οποίος σημείωσε χατ τρικ, η ομάδα του Θ. Αθανασόπουλου πέρασε με εμφατικό τρόπο από την Τερψιθέα, καθώς επιβλήθηκε με 5-1 της ομώνυμης ομάδας, που μπόρεσε να σταθεί ανταγωνιστικά απέναντι στον αντίπαλό της για ένα ημίχρονο. Μόλις στο 2ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα χάρη σε σουτ του Πρισιμιτζή μετά από πάσα του Κορφιάτη (0-1), με τους γηπεδούχους να «απαντούν» και να ισοφαρίζουν στο 33' με κεφαλιά του Τριάντη (1-1). Σε ένα κομβικό χρονικό σημείο, λίγο πριν την ανάπαυλα (40'), οι Απολλωνιστές βρήκαν και δεύτερο γκολ, όταν ο Ρισβάνι κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυνόμενου και ο Κορφιάτης... μεταμορφώθηκε σε δράστη, ευστοχώντας από την άσπρη βούλα για το 1-2! Στο 50' ο Κορφιάτης «χτύπησε» πάλι και με εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση σημείωσε το 1-3, με το έργο των φιλοξενούμενων να γίνεται ακόμη πιο εύκολο στο 70ο λεπτό, οπότε και απέκτησαν το αριθμητικό πλεονέκτημα εξαιτίας αποβολής του Τριάντη με απευθείας κόκκινη κάρτα επειδή έφτυσε αντίπαλο. Στο 73' ο Νόκα με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4, για να φτάσουμε στο 85' όπου ο Κορφιάτης ολοκλήρωσε προσωπική ενέργεια και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό και θριαμβευτικό 1-5!

Διαιτητές: Μαχαίρας, Καφρίτσας-Κούλης

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Μάκης Μπαλαγιάννης): Γκιουλής (80' λ.τρ. Λέπουρας), Κολτσίδας, Ρήγας, Γραμματικόπουλος, Ντεντόπουλος, Α. Θερτσάι, Λύσανδρος (70' Νταλής), Μπα (80' Γαλάνης), Τριάντης, Πορής (75' Μ. Θερτσάι), Ζόνγκα (46' Πέτρατος)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ/ΔΑΦΝΗ (Θανάσης Αθανασόπουλος): Δράκο, Βλαχονικολέας (75' Γκατσιούρας), Τσαλέρας, Χασκής, Ασημακόπουλος, Κριπιντίρης (75' Τσούμπας), Κορφιάτης, Τριανταφυλλίδης, Πρισιμιτζής (82' Δούρος), Κοφίνης (57' Δημητρόπουλος), Ρισβάνι (57' Νόκα).

 Από: http://live.gr/

Φωτοράφιση: Βαγγέλης Ζαρδής https://photos.app.goo.gl/bhAHeRwfMnoekAncA

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728