Την Παρασκευή (17/3) κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τον 2ο Ημιτελικό του Challenger Cup με την Τενερίφη!

 


Την Παρασκευή (17/3) κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τον 2ο Ημιτελικό του Challenger Cup με την Τενερίφη!

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει ξανά… ραντεβού με την ιστορία! Την Τετάρτη 22 Μαρτίου στις 20:00 υποδέχεται στο Σεράφειο κολυμβητήριο την Τενερίφη Εντσέιντε στον 2ο Ημιτελικό του Challenger Cup!

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και μοναδικός: Κόσμος και ομάδα να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους για να πετύχουν την ιστορική νίκη – πρόκριση στους Τελικούς της διοργάνωσης!

Στον προ δύο μηνών προημιτελικό με τη Γαλατασαράι, στον ιστορικό πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα της «ελαφράς ταξιαρχίας», οι εξέδρες του Σεράφειου γέμισαν ασφυκτικά. Το ίδιο αναμένεται (και πρέπει) να συμβεί και την επόμενη Τετάρτη, σ’ ένα ακόμη ματς ιστορικού χαρακτήρα, στο οποίο οι παίκτες του Νίκου Δεληγιάννη καλούνται να ανατρέψουν την ήττα τους με 11-10 στην Τενερίφη.

Όλοι στον Απόλλωνα… ζουν και αναπνέουν γι’ αυτόν τον αγώνα, που θα είναι δύσκολος και θα «απαιτήσει» την απόλυτη προσήλωση, ώστε να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος.

Τα εισιτήρια για τον σπουδαίο αγώνα

Με απόφαση της διοίκησης του τμήματος τα εισιτήρια θα τιμώνται προς 5 ευρώ έκαστο και θα τεθούν σε κυκλοφορία από τα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου στη Ριζούπολη την προσεχή Παρασκευή 17 Μαρτίου.

Από εκείνη την ημέρα (Παρασκευή 17/3) και κάθε μέρα μέχρι και την Τετάρτη (22/3) το πρωί τα εισιτήρια θα διατίθενται το διάστημα 10 π.μ. – 1 μ.μ. από τα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Επίσης εισιτήρια για τον 2ο Ημιτελικό με την Τενερίφη Εντσέιντε θα διατίθενται στην είσοδο του Σεράφειου και στον προσεχή εντός έδρας αγώνα Πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 19:00.

Εφόσον έχουν περισσέψει εισιτήρια θα διατίθενται στην είσοδο του Σεράφειου και πριν την έναρξη του σπουδαίου αγώνα την Τετάρτη 22 Μαρτίου, ενώ σε περίπτωση sold out νωρίτερα θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση.

Να σημειώσουμε ότι, με εξαίρεση τα παιδιά των Ακαδημιών του τμήματος Υδατοσφαίρισης, στον 2ο Ημιτελικό με την Τενερίφη θα μπουν στο κολυμβητήριο την Τετάρτη μόνοι όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο και φυσικά οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, που θα εισέρχονται με την επίδειξή του στην είσοδο του Σεράφειου.

Συνοπτικά αναφέρουμε:

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Διάθεση εισιτηρίων: Καθημερινά το διάστημα 10 π.μ. – 1 μ.μ., από τα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου Απόλλων Σμύρνης από την Παρασκευή 17/3 έως και τη μία το μεσημέρι της Τετάρτης 22/3.

Στον αγώνα του προσεχούς Σαββάτου (18/3) με τον Ολυμπιακό στο Σεράφειο, που ξεκινά στις 19:00. Πριν την έναρξη του 2ου Ημιτελικού έξω από το Σεράφειο Κολυμβητήριο, σε περίπτωση που δεν έχει υπάρξει Sold Out.

Κάτοχοι διαρκείας: Εισέρχονται στο Σεράφειο με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας.

Μέρα και ώρα αγώνα: Τετάρτη 22 Μαρτίου, 20:00, Σεράφειο.

Γεμίζουμε το Σεράφειο, δίνουμε ώθηση στον Απόλλωνα να φτάσει στην πρόκριση! Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!!


 



 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728